Årets Ret med Gris 2017
Foto: Per Prik LarsenÅrets Ret med Gris 2017
Foto: Per Prik Larsen

Velkommen til Fru Larsen

Fru Larsen er en lille oase, der byder velkommen til de skønneste madoplevelser med knitrende ild i pejsen og en atmosfære af kunst, antikviteter og friske blomster.

Hos os kan du forvente noget særligt: Den Danske Spiseguide tildelte os den attraktive ærespris Årets Bo&Spis Adresse 2015 - og hver eneste dag går vi i køkkenet for at gøre alle vores gæster glade og godt tilpas!

Vi glæder os over årstidens aktuelle råvarer og tilbereder dem med respekt, nænsomhed - og kant. En kombination af det klassiske og nytænkende - og altid sammensat af Årets Kok 2010, Tommy Friis.

Klik ind og få et lille indblik i vores verden her - og besøg os til en let frokost eller en aftenmenu, drik en god kop kaffe i havestuen eller nyd et gourmetophold som en skøn pause fra hverdagen.

Vi glæder os til at byde velkommen!


LIGE NU HOS FRU LARSEN


ÅRETS RET MED GRIS 2017 til Fru Larsen! Med Basalt og Formel B på 2. og 3. pladsen vandt vores ret af haler fra frilandsgris, solsikker, løgbouillon & hasselnødder i november Årets Ret med Gris 2017. Læs meget mere her ...

POP-UP SØNDAGSBRUNCH i november og december! Læs mere...

NYTÅRSMENUEN 2017 er online! Se den sæsonaktuelle 3-retters menu, der runder året af på den festligste måde her...

JULE- & NYTÅRSFERIE Fru Larsen holder juleferie fra mandag d. 18. december til og med torsdag d. 4. januar 2017 - og har kun åbent i forbindelse med afhentning af årets nytårsmenu. På gensyn i det nye år!


TIL KALENDEREN


KOKKETRÆF hos Fru Larsen d. 11. Marts 2018! For detaljer og bordreservation klik her...


ÅBNINGSTIDER


Frokost: Tirsdag-lørdag kl. 12.00-14.00
Kaffe og kage: Tirsdag-lørdag kl. 14.00-16.30
Aften: Tirsdag-lørdag fra kl. 18.00
Gourmetophold & overnatning: Tirsdag-søndag: Indtjekning fra kl. 15.00 og udtjekning til kl. 11.00

Søndag og mandag åben efter aftale.