Velkommen til Fru Larsen

Fru Larsen er en lille oase, der byder velkommen til de skønneste madoplevelser med knitrende ild i pejsen og en atmosfære af kunst, antikviteter og friske blomster.

Hos os kan du forvente noget særligt: Den Danske Spiseguide tildelte os den attraktive ærespris Årets Bo&Spis Adresse 2015 - og hver eneste dag går vi i køkkenet for at gøre alle vores gæster glade og godt tilpas!

Vi glæder os over årstidens aktuelle råvarer og tilbereder dem med respekt, nænsomhed - og kant. En kombination af det klassiske og nytænkende - og altid sammensat af Årets Kok 2010, Tommy Friis.

Klik ind og få et lille indblik i vores verden her - og besøg os til en let frokost eller en aftenmenu, drik en god kop kaffe i havestuen eller nyd et gourmetophold som en skøn pause fra hverdagen.

Vi glæder os til at byde velkommen!


LIGE NU HOS FRU LARSEN

JUL & NYTÅR HOS FRU LARSEN: Lørdag d. 19. december er vores sidste "rigtige" aften i 2015 ... og søndag d. 20. slutter vi af med at servere morgenmad til vores overnattende gæster, inden vi lukker ned og holder juleferie. NYTÅRSAFTEN er køkkenet åbent for afhentning af Årets ud-af-huset gourmetmenu ... og ellers ses vi igen til endnu et fantastisk år onsdag d. 6. januar 2016. RIGTIG GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR!

NYTÅRSMENU 2015/16: Årets ud-af-huset gourmetmenu er klar ... årstidens bedste råvarer, klassikere med et twist og ægte Fru Larsen signatur! Læs mere her

ÅRETS BO&SPIS 2015: En stor, stor tak til Den Danske Spiseguide, som i går, d. 25. oktober 2015, sendte den attraktive ærespris Årets Bo&Spis 2015 til Laurbjerg ... intet mindre end fantastisk! Læs mere her
ÅBNINGSTIDER

Frokost: Tirsdag-lørdag kl. 12.00-14.00
Kaffe og kage: Tirsdag-lørdag kl. 14.00-16.30
Aften: Tirsdag-lørdag fra kl. 18.00
Gourmetophold & overnatning: Tirsdag-søndag: Indtjekning fra kl. 15.00 og udtjekning til kl. 11.00

Søndag og mandag åben efter aftale.