Gourmetophold

Hvis linket du har lavet fejler når du efterfølgende vil herind for at rette, så hold CTRL inde på tastaturet når du klikker på ret knappen. :-)


Et gourmetophold er en oplevelse for alle sanser ...

Når I ankommer møder vi jer i receptionen, introducerer jer til vores lille oase og viser jer vej til ét af Fru Larsens charmerende værelser ...

Har I tid, tænder I måske op i den åbne pejs eller går en tur i vores skønne natur? Nyder lidt afslapning og et godt, langt bad? Eller bestiller en god kop kaffe i gårdhaven eller havestuen?

Om aftenen byder vi velkommen i vores charmerende restaurant, hvor ilden knitrer i den åbne pejs, med champagne og appetizers - og efterfølgende kan I fordybe jer i en aktuel 5-retters gourmetmiddag. Vi præsenterer jer både for den tilhørende vinmenu og vinkortet, så I kan bestille nøjagtigt det, som I ønsker at supplere middagen med. Og så kan I nyde roen, hyggen, den gode stemning og hinandens selskab.

Aftenen slutter med aftenkaffe og sødt i restauranten eller havestuen ... på en lun aften måske i gårdhaven?

Næste morgen forkæler vi med dejlig morgenmad, og friskbrygget kaffe eller te i den hyggelige havestue - inden vi siger farvel og tak for denne gang.

Gourmetopholdet omfatter:

Overnatning
Champagne & Snacks
5-retters gourmetmenu (Drikkevarer tilkøbes) (Se den aktuelle menu her)
Kaffe/te & et udvalg fra sødtkassen
Morgenmad

Pr. person i dobbeltværelse
1.349,-

Pr. person i enkeltværelse
1.529,-

Vi serverer kaffe og kage mellem kl. 14.00 - 16.30.
Pr. person
98,-

Gourmetophold
Tirsdag-søndag: Indtjekning fra kl. 15.00 og udtjekning til kl. 11.00

Ved kreditkort samt udenlandske kort tillægges gebyr.