Hvem møder du hos Fru Larsen?

Når du ankommer til Fru Larsen vil du møde et kompetent team af madentusiaster - med Birgitte & Tommy Friis i spidsen for både køkkenet, restauranten og hotellet.

Vores baggrund trækker tråde til spændende restauranter i både ind- og udland - og sammen med vores personale søger vi hver dag at give alle vores gæster en overraskende oplevelse af årstidens råvarer - og et inspirerende køkken i bevægelse.

Om os:


Tommy Friis
Forpagter
Udlært kok fra Fru Larsen (1998) - og med professionel erfaring fra Hotel Fakkelgaarden, Henne kirkeby Kro, Kong Hans Kælder, Hotel D'Angle Terre og ikke mindst 5 år på Molskroen og et . Han har smut forbi Restaurant Rockpool i Sydney, Australien.
Vinder af "Kartoffelprisen" i 2006 og 2009
Årets Kok 2010


Birgitte Skibsted Friis
Forpagter
Uddannet på Hotel Fakkelgaarden (2005) - og med professionel erfaring fra bl.a. Restaurant Grønnegade, København og Restaurant Tetsuya, Sidney, Australien.