< Tilbage

TripAdvisors Udmærkelsescertifikat til Fru Larsen27-05-2016 - 08:29

For sjette år i træk anerkender verdens største rejsewebsted, TripAdvisor, alle de restaurationer og hoteller, der konsekvent har fået fine anmeldelser fra rejsende det seneste år. Vi er én af dem ... og har netop modtaget Udmærkelsescertifikatet 2016!

Den gode stemning, den personlige betjening og den unikke gastronomiske oplevelse er altid i fokus hos hele teamet her hos Fru Larsen ... og derfor bliver vi også ekstra glade, når positive tilbagemeldinger beviser, at vi lykkes med det, vi gør: En fin kommentar til en servering i restauranten, et smil i receptionen, når I tjekker ud, en glad kommentar på Facebook - og selvfølgelig en fin og positiv TripAdvisor anmeldelse ...

Og dem er der heldigvis mange af ... så mange, at vi nu har modtaget TripAdvisors Udmærkelsescertifikat *, der er en markering af rosende omtale og gode vurderinger fra jer, der gi'r jer selv i lille pause i Laurbjerg.

Tusind tak for al den fine feedback på jeres oplevelser og for de mange TripAdvisor "bobler"! 

Vi ses igen en anden gang ... god sommer!

 

 

* Udmærkelsescertifikatet tager højde for kvaliteten og kvantiteten af anmeldelser fra rejsende på TripAdvisor, samt hvor nye de er, over en periode på 12 måneder. Virksomhederne skal opretholde en overordnet TripAdvisor-vurdering på mindst fire ud af fem bobler, have et minimumsantal af anmeldelser og have været registreret på TripAdvisor i mindst 12 måneder for at være kvalificeret.

< Tilbage