< Tilbage

Den Danske Spiseguide indtager Fru Larsens køkken16-01-2017 - 11:13

En slutnominering til ÅRETS SOUSCHEF 2017 i DEN DANSKE SPISEGUIDE er i spil, når 7 af Danmarks bedste souschefer torsdag d. 8. juni går i køkkenet i Laurbjerg - og kreerer den menu, som skal bringe de 3 bedste i finalen om den attraktive titel, der uddeles i efteråret 2017.

Hos FRU LARSEN er vi stolte af, at vores køkken i år vil danne rammen om den spændende nomineringsdyst, der er en del af DEN DANSKE SPISEGUIDEs ambitiøse indsats for at sætte fokus på toppen af den danske gourmetverden.

Navnene på de 7 souschefer kender vi endnu ikke - men vi venter spændt på, at DEN DANSKE SPISEGUIDE offentliggør listen, som lige nu tager form hos redaktionen, der frem til ultimo februar bearbejder og vurderer årets indstillinger fra de respektive souschefers køkkenchefer ...

Sidste års nomineringsdyst blev afviklet hos vores gode kolleger på Restaurant BIND - en dyst som sendte Martin Gottlieb Sørensen fra Clou (København), Claus Jørgensen fra Restaurant Lieffroy (Nyborg) og Paul Burgaliéres fra Geranium, (København) i finalen - med Paul Burgaliéres som årets vinder 2016.

Der var rift om pladserne til nomineringsmiddagen - og vi håber, at der igen i år bliver stor interesse for det begrænsede antal pladser i vores restaurant. Er du interesseret, så henviser vi til DEN DANSKE SPISEGUIDE (se link nedenfor), som håndterer al praktik og alle reservationer ...

For os i Laurbjerg bliver det spændendel igen at være en del af universet omkring DEN DANSKE SPISEGUIDE! Vi glæder os til at byde de 7 slutnominerede profiler velkommen ... og samtidig til rigtig mange gode flashbacks til vores eget nomineringsforløb i foråret, sommeren og efteråret 2015 - og ikke mindst tiden som ÅRETS BO&SPIS!

 

Følg forløbet - og læs mere om nomineringsmiddagen på DEN DANSKE SPISEGUIDES hjemmeside her

Billetter til dysten kan købes online her

 

OPDATERING 18. januar 2017:

Følgende souschefer er nu blevet inviteret til at servere hver sin kreation for publikum:

Søren Møller | Pasfall (Odense)
Rasmus Hansen | Tree-Top (Vejle)
Jacob Jensby | Under Klippen (Holstebro)
Martin Carlsen | Falsled Kro (Millinge)
Jeppe From Christensen | Fusion (Aalborg)
Patrick Godborg | Babette (Vordingborg)

... endnu én souschef prenomineres senere ... 

 
 
< Tilbage