< Tilbage

Vi twister MANDAGEN på Fru Larsen ...21-04-2017 - 10:33

Den bedste, afslappede mandagsstemning har "indtaget" Fru Larsen på vores tidligere lukkedag ... og kalder på et brasserieinspireret mandagstwist med et godt stykke kød fuldt af sæsonens aktuelle råvarer! Velkommen til MandagsBØF!

Vi holder af hverdagen på Fru Larsen! Hverdagen hvor vi har tiden til at eksperimentere med nye retter og sæsonens råvarer, parallelt med at vi bakker op til weekenden og hygger om vores mange hverdagsgæster. Og på opfordring åbner vi også Fru Larsens køkken på vores tidligere lukkedag, mandag.

Med et mandagstwist ...

Vi 'suspenderer' nemlig sæsonens aktuelle menu - og reducerer mandagens kort til bare én altid sæsonaktuel ret: MandagsBØF!

Nyd en god steak med varierende sæsonaktuelle grønsager, kartofler. 
Aldrig det samme fra uge til uge ... og altid med et karakteristisk touch af Fru Larsens køkken!

Prisen på MandagsBØF er 219,-/person ... og kalder mandagen på lidt ekstra forkælelse og hygge, så kan du supplere med ugens ost/dessert til en fast pris på "det hele" på 299,-/person.

Vinkortet er som altid klar, Fru Larsens Fadøl er også et godt match - og i den alkoholfri afdeling finder du selvfølgelig både saft, sodavand, te og god stempelkaffe.

Vi ved, at mange af vores overnattende mandagsgæster allerede glæder sig til at kunne lande på Fru Larsen og bruge en hyggelig aften i restauranten - og håber, at vores tiltag inviterer flere til at tjekke tidligt ind og kombinere business med pleasure... og samtidig glæder vi os til at åbne dørene for alle jer, der lige har brug for en god bøf til at løbe ugen igang!

På gensyn til MandagsBØF i Laurbjerg!

 

 

< Tilbage