< Tilbage

Pinsemenu hos Fru Larsen ... smagen af Danmark i juni!10-05-2017 - 12:03

Pinsesolen danser, sommeren står for døren og vi samler sæsonens sprøde, danske råvarer i en fin 3-retters specialmenu!Dejlige sommerråvarer, referencer til det klassiske køkken - med små twist og overraskelser!

Ingen pinse uden en dejlig 3-retters Pinsemenu ... og masser af gæster og god stemning i vores hyggelige restaurant!

Vi tænder op i den åbne pejs, dækker alle borde - og går i køkkenet og tilbereder en skøn 3-retters menu, der som altid tager afsæt i sæsonens råvarer, som i starten af juni er karakteristiske, sprøde og indbegrebet af dansk sommer!

I år kombinerer vi skaldyr fra havet omkring Danmark med bæredygtig velfærdsopdræt fra Midtjyllands stalde, grønt fra de danske skove og marker ... og et twist af Fru Larsens køkken:

Taskekrabbe med små salater,
syltede løg & malt

Hopballemølle kylling, asparges,
ramsløg & kartoffelkompot samt hønsesky

Vandbakkelse, rabarber, karamel
& sødskærm

Pr. person
299,-

Har I lyst, så kan I vælge at starte med appetizers og mousserende vin i havestuen - eller i gårdhaven, hvis vi er rigtig heldige. Appetizers og mousserende vin er et tilvalg ... og en mulighed, hvis det skal være lidt ekstra festligt!

Pr. person:

119,- 

Saml familie og venner, kør et smut til Laurbjerg, gå en lang tur i vores skønne natur - og slut af med at samles hos os til pinsehygge og en dansk sommermenu. Vi serverer Pinsemenuen fredag d. 2. juni, lørdag d. 3. juni både til frokost og aften - og søndag d. 4. juni til frokost ... bestil bord allerede nu!
Det plejer at være en rigtig god idé!

Vi glæder os til at fejre, at skoven er grøn - og at pinsesolen (forhåbentlig) danser! 

< Tilbage