< Tilbage

Kokkekonkurrence: Slutnominering til Årets Souschef 201712-05-2017 - 07:46

En spændende dag venter, når 7 af Danmarks bedste souschefer d. 8. juni kl. 12.00 går i skarp konkurrence om slutnomineringen til den attraktive titel som Årets Souschef 2017 her hos Fru Larsen. Sammen med Den Danske Spiseguide åbner vi dørene til en inspirerende dag, en flot gourmetoplevelse og et konkurrenceelement, der ikke er til at tage fejl af!

I januar annoncerede Den Danske Spiseguide navnene på 6 af de 7 souschefer, der er i spil til titlen som Årets Souschef (læs evt. mere her) Nu er listen komplet, souschefernes kreationer har taget form og rammerne for en anderledes, konkurrencepræget gourmetoplevelse her på Fru Larsen er sat ...

Dagen starter med modtagelse i Fru Larsens havestue og tager os gennem en helstøbt og attraktiv gourmetoplevelse, som undervejs indeholder både præsentationer og evalueringer.

Som gæst deltager du i afstemningen om hvem af de 7 souschefer, der opnår de 3 fine slutnomineringer ... du er helt tæt på og med når slutnomineringerne falder som afslutning på aftenen!

Vi stolte ovar at danne rammerne om arrangementet - og vi glæder os personligt såvel som professionelt til byde velkommen til Den Danske Spiseguide - og til at guide både de konkurrerende souschefer og dagens gæster gennem dagen og menuen, som er: 

 

Jomfruhummer med brissel, grønne asparges & grønne jordbær
Domaine Vacheron, Le Paradis 2014, Sancerre
Souschef: Jeppe From Christensen, Fusion


Slethvar & jomfruhummer i sommerklæder
Zind Humbrecht “Türckheim” Pinot Gris ( Indice 1 ), 2014
Souschef: Jacob Jensby, Under Klippen


Sommerbuk, blomster, beder & bær
Tabarrini, Rosato dell’Umbria ”Adarmano” IGT 2015
Souschef: Matilde Engelhardt Blixt, Kurhotel Skodsborg


Stegt havtaske med hvide asparges, ramsløg & stikkelsbær
Surprise fra Løgismose
Souschef: Martin Carlsen, Falsled Kro


Boller i karry & Høns i asparges
Viberti, Barolo, Serralunga 2009
Souschef: Patrick Godborg, Babette


Kefir - grønne jordbær- sødskærm
Seehof, Auslese "Westhofen - Fass 8" 2015
Souschef: Rasmus Hansen, Tree-Top


Jordbær - Arla Unika – Essens
Forteto della Luja, Moscato d’Asti 2016, Loazzolo
Souschef: Søren Møller, Pasfall 

 

Der er stadig billetter til arrangementet. De kan købes både hos Den Danske Spiseguide og direkte hos os - og prisen for hele arrangementet er 1.666,-/person-.

Ring gerne til os for detaljer - vi glæder os til at se både kendte og nye ansigter her i Laurbjerg!

< Tilbage