< Tilbage

NYTÅRSMENU 201724-10-2017 - 14:59

Lige så lige så inspirerende, lige så nem at gå til – og præcis lige så flot et punktum på det gamle år, som den plejer at være: Årets ud-af-huset NYTÅRSMENU fra Fru Larsens køkken er klar ...

Traditionen tro sender vi nytårsaften en helt særlig gourmetoplevelse fra Fru Larsens køkken til dit - og har sammensat en dejlig 3-retters menu, der kombinerer sæsonens bedste, klassiske råvarer og giver dem ekstra kant, fylde og velsmag.

Vi bringer al vores professionelle know-how i spil og forbereder en skøn forret, en mættende hovedret og et sødt punktum ... du følger vores ukomplicerede "sådan-gør-du - og sådan-anretter-du" beskrivelser, som du får med, når du henter, og er klar til at invitere til en festlig, afslappet gourmetaften!

I år kan vi også hjælpe dig med matchende vinmenuer, som kan bestilles online. Jysk Vin har nemlig mned udgangspunkt i de enkelte retter sammensat de bedste forslag til to vinmenuer i forskellige prisklasser. Og vil du hurtigt have klaret bestillingen af vinene, så får du links til en rigtig god vinmenu her og en luksus version her. Bestiller du med det samme , så lander de hos dig i god tid inden Nytår!

Nedenfor giver vi dig Nytårsmenuen i detaljer - og introduktionen til de enkelte retter finder du på vores lille film her.

NYTÅRSMENUEN 2017  

Snacks til Dronningens Nytårstale

Fru Larsens hjemmelavede flæskesvær
Rugbrødschips med grillcreme

Forret 

Hummerbisque, pighvar, syltede grøntsager & aromatisk olie
med Fru Larsens hjemmebagte surdejsbrød og gammeldags, syrnet smør

Hovedret

Oksemørbrad, braiseret okseskank & rødbede
Selleripuré med trøffel, pebersauce og kartoffelkompot med bacon & timian

Dessert

Fru Larsens Gateau Marcel
Marinerede solbær, citroncreme, kys & sprødt

Pr. person
430,-

NYTÅRSMENUEN 2017 ud-af-huset kan bestilles på telefon 86 46 83 88 eller på mail på restaurant@frularsen.dk - og hentes hos os d. 31. December mellem kl. 10 & 13.

Vi glæder os til at gå i køkkenet - og lover jer en afslappet nytårsaften med en skøn menu!

< Tilbage