< Tilbage

Påskemenu og -hygge a la Fru Larsen anno 2018 ...20-03-2018 - 14:19

Saml familien, sæt gode venner stævne ... eller forkæl dig selv med en lille pause i den dejligste Fru Larsen-stemning. Vi har samlet forårets skønne råvarer i en dejlig 3-retters specialmenu og glæder os til at fylde huset med forår!

I påsken 2018 sætter vi traditionen tro vores menukort på pause - og lader vi os inspirere af, at sæsonen for alvor skifter.

De nye råvarer fylder for alvor køkkenet og vi forkæler jer med 3 fine retter med både kant og smag. Der er sprødhed & lethed på årets Påskemenu:


Forret

Hjemmerøget laks med syrnet fløde,
små salater & syltet fennikel

Hovedret

Poussin med spidskål, mandler & ost samt ramsløgcreme,
kartoffelkompot & skysauce

Dessert

"Æg i rede" - hvid & mørk chokolademousse,
creme fraiche parfait, kys & estragon

 

Pr. person
349,-

 

Til påskemenuen har vi som altid sammensat en dejlig, afstemt vinmenu og en smagfuld saftmenu, der matcher de enkelte retter - ligesom I kan vælge at gå på opdagelse i vinkortets mange muligheder og vælge jeres personlige favorit(ter).

Vil I gøre påsken ekstra festlig, så suppler påskemiddagen med et tilvalg af skønne, sæsonaktuelle appetizers og mousserende vin i den lyse havestue. Vi krydser fingre for påskesol ...  

 

Pr. person:
119,- 

 

Menuen serveres frokost og aften fra skærtorsdag til og med lørdag – og vi anbefaler at reservere bord, uanset om I er få eller mange, da huset hele påske plejer at være fyldt med påskegæster!

På gensyn til PÅSKE 2018 hos Fru Larsen ... vi glæder os!

< Tilbage