< Tilbage

NYTÅRSMENU 2018 | UD AF HUSET14-11-2018 - 09:15

Igen i år runder vi her hos Fru Larsen året af med en flot NYTÅRSMENU 2018 ud-af-huset. En dejlig 3-retters gourmetoplevelser, som er fyldt med traditioner - og et fornyende twist ...

Tiden flyver, 2019 er lige om hjørnet ... og traditionen tro har vi fremtryllet en ud-af-huset NYTÅRSMENU fra Fru Larsens køkken.
 
Vi har ladet os inspirere af sæsonens bedste, klassiske råvarer, bragt al vores professionelle know-how i spil … og så er Nytårsmenuen i år komponeret med et ønske om at gøre de sidste forberedelser i køkkenet inden servering så begrænsede som muligt, så aftenen bliver ekstra afslappet & hyggelig. Der følger detaljerede instruktioner med maden, når I henter den på Fru Larsen d. 31. december … men allerede nu kan vi løfte sløret en smule. F.eks. er forretten ‘helt færdig’. Cocotterne skal blot sættes i ovnen ved 225° C i 8-10 minutter … og er derefter klar til servering. 
 
En skøn forret, en mættende & fyldig hovedret og et sødt punktum .,.. med andre ord en festlig gourmetoplevelse, som sætter et flot punktum på året, der gik:
 
NYTÅRSMENU 2018 UD AF HUSET
 
Forret
Havtaske og kammuslinger i egen bisque med vintergrønt, dildessens & ørredrogn serveret i cocotte med butterdejslåg

Se forretten her: NytårsforretFruLarsen
 
Hovedret
Médaillon af ungtyr med fedtkant, syltede svampe, oliven & hvidløg.
Saltindbagt selleri med timian & aske. Kartoffelkompot & cremet pebersauce.

 
Dessert
Kærnemælksmousse & lakridsis med masser af sprød karamelknas. Citroncreme & hjemmesyltede stikkelsbær fra den solrige sommer 2018.

Sammen med menuen får du selvfølgelig Fru Larsens hjemmebagte surdejsbrød & gammeldagsm syrnet smør ... til forretten & som lidt ekstra på bordet 
 
Pr. kuvert
499,-
 
LIDT EKSTRA
 
Til årets sidste aften hører champagne … og kaviar. Derfor kan I i år supplere Nytårsmenuen med en helt unik smagsoplevelser, nemlig den særlige BAERII fra familien Giaveri. 
BAERII kommer fra baerii støren eller den siberiske stør og er en helt unik smagsoplevelse, som ellers kun kendes fra Beluga kaviar. Den er fyldig og cremet - og de sortgrå, silkebløde æg smelter på tungen og har en særlig umami, som gør den til en favorit på alverdens restauranter. Ved bestilling senest d. 20. december, kan den helt særlige BAERII tilkøbes i 12 grams dåse. 
 
Pr. dåse
169,-
 
ÅRETS VINMENU
 
Vi har matchet NYTÅRSMENUEN 2018 med en hvidvin, en rødvin og en dessertvin, som i smag & bouquet understøtter de 3 retter. Vinene kan bestilles sammen med maden og være klar ved afhentning d. 31. december  … det gør nytårsaften endnu nemmere. 
 
Læs mere om vores vinvalg og se hele vinmenuen her
 
NYTÅRSMENUEN 2018 ud-af-huset kan bestilles på telefon 86 46 83 88 eller på mail restaurant@frularsen.dk.
 
D. 31. december mellem kl. 10 og kl 13 afhentes det hele hos os … og vi giver en detaljeret instruktion, der sikrer velsmag og succes hjemme i køkkenet.
 
Vi glæder os til at gå i køkkenet - og ønsker jer allerede nu en festlig nytårsaften og godt nytår!
< Tilbage