< Tilbage

MIDTUGE GOURMET | Hverdagsophold på Fru Larsen11-03-2019 - 16:12

Nu kan I tirsdag, onsdag og torsdag tjekke ind på Fru Larsen - og forkæle jer selv med et skønt MIDTUGE GOURMET ophold. En lille pause fra hverdagen ...

Weekenderne bliver hurtigt fyldt med aktiviteter - og pludselig går der lang tid mellem de små hyggelige pauser, fordi konceptet 'Weekendophold' ikke rigtig passer ind. 

Det vil vi gerne lave om på - og derfor lancerer vi lige nu vores MIDTUGE GOURMET og inviterer til at snuppe en fridag eller to og tage en tur til skønne Midtjylland.

På MIDTUGE GOURMET tjekker I ind tirsdag, onsdag eller torsdag eftermiddag fra kl. 15 ... snupper måske en kop kaffe, en gåtur eller en lille pause på værelset.

Om aftenen tænder vi op i restaurantens åbne pejs, møder jer med snacks i havestuen og forkæler vi jer med køkkenets sæsonakutelle 3-retters menu, som naturligt vil variere fra uge til uge. Sæsonens bedste råvarer, et lille twist a la Fru Larsens køkken, det klassiske og det nytænkende. 

Aftenen rundes af med kaffe, te og lidt sødt i havestuen.

Inden I forlader os næste morgen, serverer vi en skøn, hjemmelavet morgenmad med kaffe, te og juice.

Midtuge Gourmet omfatter:

Overnatning med tjek ind fra kl. 15 på tirsdage, onsdage og torsdage
Snacks 
3-retters gourmetmenu (drikkevarer tilkøbes)
Kaffe, te & sødt
Morgenmad inden tjek ud inden kl. 11.00

 

Pr. person i dobbeltværlese

1.149,-

Pr. person i enkeltværelse

1.329,-

Lyder det godt? Så ring til os på 86 46 83 88 og aftal nærmere, Vi glæder os til at ser jer til Midtuge Gourmet på Fru Larsen!

< Tilbage