< Tilbage

PÅSKEMENU 201921-03-2019 - 15:07

Glem alt om køkkentravlhed og erstat den traditionelle påskefrokost med en hyggelig eftermiddag eller aften på Fru Larsen, hvor vi samler forårets lyse, lette ingredienser til en skøn 3-retters PÅSKEMENU.

Det er blevet en tilbagevendende tradition, at erstatte menukortet med en dejlig 3-retters PÅSKEMENJ fra Skærtorsdag til og med Påskelørdag - og 2019 er ingen undtagelse.

I havestuen og restauranten blander forårsstemningen sig med varmen fra den åbne pejs ... og i køkkenet gør sæsonens helt karakteristiske råvarer sit indtog og inspirerer os til lyse, lette retter med et twist af Fru Larsen. 

Stenbiderrognen er forrettens omdrejningspunkt, skøn kylling fra Hopballe Mølle tegner hovedretten - og selvfølgelig tryller vi 'påskeæg' frem på desserttallerkenen. Masser af smag, masser af forårsstemning - mon ikke alle bliver glade?

 

PÅSKEMENU 2019

Forret

Stenbiderrogn, friskost,
hybenrose & vaffel

Hovedret

Kylling fra Hopballe Mølle, hvide asparges & sprød krumme.
Kartoffelkompot & peberrods-blanquette

Dessert

Påskeæg, hvid chokolade & citron

Pr. person
349,-

 

Som altid har vi også sammensat en dejlig vinmenu og en smagfuld saftmenu, der matcher de enkelte retter - ligesom I kan vælge at gå på opdagelse i vinkortets mange muligheder og vælge jeres personlige favorit(ter). Og vil I gøre påsken ekstra festlig, så suppler påskemiddagen med et tilvalg af skønne, sæsonaktuelle snacks og mousserende vin i den lyse havestue.

Pr. person:
119,- 

 

Som altid serveres Påskemenuen både til frokost og aften fra Skærtorsdag til og med Påskelørdag – og vi anbefaler at reservere bord, uanset om I er få eller mange, da huset hele påske plejer at være fyldt med påskegæster!

På gensyn til PÅSKE 2019 hos Fru Larsen. Vi krydser fingre for påskesol ...  og glæder os!

PS: Har du også set vores Påskeophold 2019? 

< Tilbage