< Tilbage

GASTRONOMI PÅ CYKEL ...02-05-2019 - 10:05

Oplever du Danmark på cykel? Skønne Midtjylland har et væld af smukke ruter ad småveje og på landevej – og lokalt i Favrskov finder du fine MTB-spor med udfordringer for alle ... og på Fru Larsen er både du og din cykel velkommen!

Hos Fru Larsen er vi ikke specialister i hverken cykler, spor eller ruter, men vi kan guide dig på vej og  klare vaskefaciliteter til cyklerne og muligheden for aflåst opbevaring af grej & gear natten over. Og så kan vi forkæler dig med en skøn gourmetmenu, ild i restaurantens åbne pejs og god stemning - som en dejlig pause på cykelturen rundt i området!

Både du og din cykel velkommen på Fru Larsen - og måske er Laurbjerg et godt sted at forene motion og cykelentusiasme med en dejlig pause fra hverdagen - og mødes med den ’ikke-cyklende’ kæreste, mand eller kone?

Alternativt har vi faciliteterne til at modtage jer som gruppe - og være målet for en længere? Måske cykler den 400 km smukke, stemningsfulde rute fra Aarhus til Aarhus, som 'Kulturringen – Culture by Bike' præsenterede i foråret 2019 (læs mere her)  - eller udforsker MTB-sporene i Favrskov, Hammel eller Hinnerup?

Selvom vi ikke er specialister, så hjælper vi gerne med supplerede info og relevante kontakter i vores lokalområde, så ring til os for en uforpligtende snak eller reservation på 86 46 83 88 eller skriv til os på restaurant@frularsen.dk.

Vi glæder os til cykelglade sommergæster - og til summende liv i vores hyggelige gård!

(PS: Bedstemorcyklen og din gamle ’havelåge’ er absolut også velkomne ;-))

 

FRU LARSENS GASTRONOMI PÅ CYKEL-OPHOLD

Overnatning med tjek ind fra kl. 15, vaskefaciliteter og aflåst opbevaring af cykel.
Snacks 
3-retters gourmetmenu (drikkevarer tilkøbes)
Kaffe, te & sødt
Morgenmad inden tjek ud senest kl. 11.00

Pr. person i dobbeltværelse
1.149,-

Pr. person i enkeltværelse
1.329,-

 

< Tilbage