Gourmet menu

At vælge Gourmet Menuen hos os er at vælge at lade sig overraske: Af utraditionelle ingredienser, kombinationer og smagsnuancer - uden at være i tvivl om referencerne til det klassiske, det nordiske køkken og kærligheden til råvarerne.

Når vi tirsdag til og med lørdag kl. 18:00 mødes med vores kokke- og tjenerteam har vi én fælles dagsorden:

At give alle vores gæster en personlig velkomst og en madoplevelse ud over det sædvanlige i en restaurant med knitrende ild i den åbne pejs.

Den aktuelle GOURMET MENU - og matchende vinmenu - er:


Snacks


Vinterhilsen fra Vigge
Skov
Kammusling, æble, gran


herefter:


Stenbiderrogn, syltede hvide asparges, rygeost & strandløg
2016 Schäfer-Fröhlich, Riesling Trocken "Vulkangestein", Nahe, Tyskland

Grillet sprutte, citron & aioli
Equipo Navazos, Manzanilla "Bota 82 Florpower mmxv", Jerez, Spanien

Glaseret kalvebrissel, stegt kål, flæskesvær & varme krydderier
2017 Clotaire Michal, Beaujolais-Villages, Beaujolais, Frankrig

Ungtyr, spæde & sultede hvidløg, korianderfrø
& ostecreme
2009 La Rioja Alta, Reserva, Rioja, Spanien

Hvid Chokolade, jordskokke, karamel & citron
2015 Clos Lapeyre, "La Magendia", Jurancon, Frankrig


Menu
659,-

Tilhørende vinmenu
569,-

Ønskes et alternativ til vinmenuen byder vores vinkort på en række elegante og klassiske, europæiske vine.
Udvalgte serveres også på glas for et fint og elegant vinmatch til de enkelte retter.
Spørg efter vores anbefalinger eller vælg selv den personlige favorit ...

Eventuelt TILVALG inden desserten:


Udvalg af oste fra bræt med sprødt rugbrød
149,-


Og til sidst eventuelt:


Kaffe/te
49,-

Et udvalg fra sødtkassen
49,-

Sødtkassen indeholder lige nu:

Kiksekage med hindbær
Flødeboller på marcipanbund
Valrhona chokolade
Solbærflæsk
Fudge
Luftig Chokolade
Fyldte chokolader
Karamelliseret hvid chokolade


Spørg gerne efter vejledning i forbindelse med eventuelle allergener.


Ved kreditkort samt udenlandske kort tillægges gebyr.




Søndag og mandag efter aftale.