Gourmet menu

At vælge Gourmet Menuen hos os er at vælge at lade sig overraske: Af utraditionelle ingredienser, kombinationer og smagsnuancer - uden at være i tvivl om referencerne til det klassiske, det nordiske køkken og kærligheden til råvarerne.

Når vi tirsdag til og med lørdag kl. 18:00 mødes med vores kokke- og tjenerteam har vi én fælles dagsorden:

At give alle vores gæster en personlig velkomst og en madoplevelse ud over det sædvanlige i en restaurant med knitrende ild i den åbne pejs.

Den aktuelle GOURMET MENU - og matchende vinmenu - er:


Snacks

Kartoffel, ramsløg
Andehjerte, hyben, sort hvidløg
Vigges have – grønt og saft


herefter:


Gourmetmenu

Tomat, aioli, salt syltet citron & 50års sherry
2012 Vincent Caille, Muscadet Sévre et Maine, Loire Frankrig

Hvide asparges, rognsauces & havens flora
2016 Clos des Rocs, Macon Loche, Bourgogne, Frankrig

Grillet sommerbukl, estragon, ærter & vildtsauces
2016 Enderle & Moll, Laison, Baden Baden, Tyskland

Andepølse, solbær barbecue & nye danske kartofler
2015 Vietti Langhe Nebbiolo, Piemonte, Italien

Danske rabarber, marengs, skovmærke & fløde
2017 Seehof, Auslese, Rheinhessen, Tyskland


Menu 659,-
Vinmenu 569,-
Saftmenu 259,-


Ønskes et alternativ til vinmenuen byder vores vinkort på en række elegante og klassiske, europæiske vine.
Udvalgte serveres også på glas for et fint og elegant vinmatch til de enkelte retter.
Spørg efter vores anbefalinger eller vælg selv den personlige favorit ...

Eventuelt TILVALG inden desserten:


Udvalg af oste fra bræt med sprødt rugbrød
149,-


Og til sidst eventuelt:


Kaffe/te
49,-

Et udvalg fra sødtkassen
4 stk. 49,-

Sødtkassen indeholder lige nu:

Kiksekage med hindbær
Flødeboller på marcipanbund
Valrhona chokolade
Solbærflæsk
Fudge
Luftig Chokolade
Fyldte chokolader
Karamelliseret hvid chokolade


Spørg gerne efter vejledning i forbindelse med eventuelle allergener.


Ved kreditkort samt udenlandske kort tillægges gebyr.




Søndag og mandag efter aftale.