Gourmet menu

At vælge Gourmet Menuen hos os er at vælge at lade sig overraske: Af utraditionelle ingredienser, kombinationer og smagsnuancer - uden at være i tvivl om referencerne til det klassiske, det nordiske køkken og kærligheden til råvarerne.

Når vi tirsdag til og med lørdag kl. 18:00 mødes med vores kokke- og tjenerteam har vi én fælles dagsorden:

At give alle vores gæster en personlig velkomst og en madoplevelse ud over det sædvanlige i en restaurant med knitrende ild i den åbne pejs.

Den aktuelle GOURMET MENU - og matchende vinmenu - er:


Snacks


Kartoffel, andelever, ribs
Rødbede, rygeost, lakrids
Rensdyrlav, tyttebær
Karl Johan croquette


herefter:


'En tur på stranden'
2015 Xavier Weisskopf, Loire, Frankrig

Torsk, hvide asparges, æggeblomme & fiskefumé
2014 Clos Lapayre, Jurancon Sec, Jurancon, Frankrig

Carpaccio, stikkelsbær, ramsløg og asier
2017 Marc Kreydenweiss, Pinot Boir, Alsace, Frankrig

Onkel Pers juletræsgås, kirsebær, rabarber & hjerte
2016 Franck Balthazar, Cotes du Rhone, Rhone, Frankrig

Vindrue, valnød, snaps & chokolade
10 års White port, Andresen, Douro, Portugal


Menu
659,-

Tilhørende vinmenu
569,-

Ønskes et alternativ til vinmenuen byder vores vinkort på en række elegante og klassiske, europæiske vine.
Udvalgte serveres også på glas for et fint og elegant vinmatch til de enkelte retter.
Spørg efter vores anbefalinger eller vælg selv den personlige favorit ...

Eventuelt TILVALG inden desserten:


Udvalg af oste fra bræt med sprødt rugbrød
149,-


Og til sidst eventuelt:


Kaffe/te
49,-

Et udvalg fra sødtkassen
49,-

Sødtkassen indeholder lige nu:

Kiksekage med hindbær
Flødeboller på marcipanbund
Valrhona chokolade
Solbærflæsk
Fudge
Grillet skumfidus
Fyldte chokolader
Karamelliseret hvid chokolade


Spørg gerne efter vejledning i forbindelse med eventuelle allergener.


Ved kreditkort samt udenlandske kort tillægges gebyr.




Søndag og mandag efter aftale.