Selskabsmenu

De sæsonaktuelle råvarer er omdrejningspunktet i vores køkken ... og når vi mødes og aftaler den endelige menu tager vi tit udgangspunkt i de aktuelle menuer med masser plads til personlige ønsker.

Når I planlægger jeres fest hos os, kan I lade jer inspirere af både Gourmetmenuen, A la carte kortet og nedenstående forslag, som altid tilpasses sæsonen en smule:


Forretter

Saltet laks, små salater, sprødt rugbrød
eller
Bagt torsk, blomkål & brunet smør


Hovedretter

Lam, løg, selleri & kryddersauce
eller
Okse, spidskål, tyttebær & krydret sauce

Begge hovedretter serveres med kartofler og sauce à part.


Dessert

Udvalg af oste, rugbrød, sødt
og/eller
Æg i Rede, chokoladetoppe, marengs og limesirup


Pr. person 3/4 retter:
469,-/569,-


Natmad

Pølsebord med klassisk tilbehør
eller
Karrysuppe med rejer og crouton
eller
Tarteletter med høns i asparges


Pr. person
119,-