Stjernespækket hold er nye forpagtere af Fru Larsen Hotel & Restaurant.

”Vi glæder os helt vildt alle tre til at give vores gæster en unik helhedsoplevelse. For mig er det særligt vigtigt, at den høje faglighed går hånd i hånd med en afslappet stil, så vores gæster føler sig hjemme,” lyder det fra Christian Neve, som er kommende restaurantchef og skal drive stedet sammen med sin kone, sommelier og tjener, Karina Grand Kannegaard, og køkkenchef Dennis Birch.
Og det er tre imponerende CV’er – alle med Michelin erfaring – der nu skal have deres daglige gang i Laurbjerg.

Christian Neve er medstifter og nu tidligere medejer af Michelin restauranten Domestic i Aarhus og har også både været souschef på Nordisk Spisehus i Aarhus.Christian Neve har desuden vundet priserne som Årets Tjener 2018 samt Nordens bedste tjener 2019.

Karina Grand Kannegaard har spændende baggrund som sommelier på S’vinbar i Aarhus, efterfølgende restaurantchef på Michelin restauranten Ti Trin Ned i Fredericia og har senest stået i spidsen for den bæredygtige Restaurant Moment i Rønde. Karina er gift med Christian og erobrede titlen Årets Tjener i 2019!

Dennis Birch har tidligere været souschef på Michelin restauranten Ti Trin Ned i Fredericia, haft sin gang på Michelin restauranten Bagatelle i Oslo, været køkkenchef på Restaurant Mejeriet syd for Aarhus samt på eksklusive Strandhotellet Blokhus. Dennis Birch har desuden været et aktivt medlem af det danske kokkelandshold gennem flere år og løbende deltaget i forskellige kokkekonkurrencer.

(læs hele pressemeddelelsen under "Teamet & Fru Larsen)

Åbningsdagen er 1. oktober og vi glæder os til at se Jer.

Indtil da på gensyn - vi ønsker alle en dejlig sommer.

Med venlig hilsen

Fru Larsen



AKTUELLE RATINGS

White Guide 2019 Mesterklasse 35/82 | Den Danske Spiseguide Sol 29/35
TripAdvisor 2018 Udmærkelsescertifikat

Den Danske Spiseguide Årets Bo&Spis 2015

¤