Kokketræf den 30. oktober

Det bliver en fantastisk aften med en 6-retters menu som tager Jer gæster, igennem forskellige køkkener og stilarter suppleret af en perfekt afstemt vinmenu eller hjemmelavet saftmenu.

Vores køkkenchef Marc & Souschef Nicolaj inviterer alle madglade gæster med til kokketræf på Hotel og Restaurant Fru Larsen sammen med gode kokkekollegaer - og venner fra nær og fjern søndag den 30. oktober 2022

Vi starter aftenen kl. 18.00 med champagne & Snacks lavet af Marc Kaalund & Nicolaj Bødker Fra Fru Larsen

Menu

Kammusling – Squash – Ørredrogn
Fra Andreas Schou fra restaurant Malt

Jomfruhummer – Gyoza – Dumpling Sauce
Fra Jeppe Lauritsen fra restaurant Møhr

Jordskokker – Hasselnød – Caviar
Fra Marc Kaalund og Nicolaj Bødker fra Fru Larsen

Havtaske – Kål – Yuzu
Fra Rune Bjerre fra Palægade

Vagtel – Morkel – Consommé
Fra Kenneth Frederiksen fra restaurant Frederikshøj

Græskar – Vanilje – Friskost
Fra Jesper Løbner fra restaurant Nögen

Kaffe & sødt Lavet af Marc Kaalund & Nicolaj Bødker fra Fru Larsen

Pris pr person 1.995 kr. inkl. vinmenu

Hvis I ønsker overnatning i forbindelse af denne aften koster det 995 kr. pr dobbeltværelse inkl. morgenmad

Begrænset antal pladser, efter først til mølle princippet.
Vi afholder arrangementet som social dining

Følg med her på Vores facebook side, hvor vi løbende vil offentliggøre kokkene og Deres retter.

Vi glæder os til at præsentere teamet af fantastiske kokke som kommer og besøger os og forkæler Jer til fulde i samarbejde af husets varme betjening.

med venlig hilsen hele holdet på Fru Larsen

Reservation skal ske over mail på . Hvis der er spørgsmål, er I velkomne til at ringe på 86468388.