Pressemeddelelse 20.07.2021

Stjernespækket hold er nye forpagtere af Fru Larsen Hotel & Restaurant i Laurbjerg

I mere end 40 år har den anmelderroste restaurant ”Fru Larsen” trukket gæster til fra nær og fjern, som har nydt godt af stedets høje, kulinariske niveau. De seneste knap 10 år har Birgitte og Tommy Friis stået i spidsen, men den 19. juni havde de sidste servering på stedet. Heldigvis kommer hverken de lokale eller andre madører til at sulte eller tørste, for den 1. oktober står et nyt stjernespækket hold klar til at tage over.
”Vi glæder os helt vildt alle tre til at give vores gæster en unik helhedsoplevelse. For mig er det særligt vigtigt, at den høje faglighed går hånd i hånd med en afslappet stil, så vores gæster føler sig hjemme,” lyder det fra Christian Neve, som er kommende restaurantchef og skal drive stedet sammen med sin kone, sommelier og tjener, Karina Grand Kannegaard, og køkkenchef Dennis Birch.

Og det er tre imponerende CV’er – alle med Michelin erfaring – der nu skal have deres daglige gang i Laurbjerg.

Dennis Birch har tidligere været souschef på Michelin restauranten Ti Trin Ned i Fredericia, haft sin gang på Michelin restauranten Bagatelle i Oslo, været køkkenchef på Restaurant Mejeriet syd for Aarhus samt på eksklusive Strandhotellet Blokhus. Dennis Birch har desuden været et aktivt medlem af det danske kokkelandshold gennem flere år og løbende deltaget i forskellige kokkekonkurrencer.
”Det bliver klart den største udfordring i min karriere, for det er nogle store sko, der skal udfyldes. Men jeg glæder mig til at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse, og lave god og ærlig mad med lokale, skånsomt dyrkede råvarer,” fortæller kokken.

Christian Neve er medstifter og nu tidligere medejer af Michelin restauranten Domestic i Aarhus og har også både været souschef på Nordisk Spisehus i Aarhus og på Cold Hand Winery ved Randers. Christian Neve har desuden vundet priserne som Årets Tjener 2018 samt Nordens bedste tjener 2019.

Førstnævnte titel erobrede hans kone og kommende kompagnon, Karina Grand Kannegard, dog året efter i 2019, hvor hun blev Årets Tjener. Hun har baggrund som sommelier på S’vinbar i Aarhus, var efterfølgende restaurantchef på Michelin restauranten Ti Trin Ned i Fredericia og har senest stået i spidsen for den bæredygtige Restaurant Moment i Rønde.

”Jeg ser virkelig frem til at få bygget et stærkt hold op, og jeg er spændt på, hvordan husets stamgæster tager imod os og de ændringer, vi kommer med. Vi har alle tre stor respekt for ”Fru Larsen”, så vi vil gerne være tro mod stedet og videreføre det høje niveau, som kendetegner det,” siger Karina Grand Kannegaard, der tiltræder efter endt barsel næste år.

”Fru Larsen”, som ligger lige i smørhullet mellem Aarhus, Silkeborg og Randers, har foruden restauranten også selskabslokaler, moderne mødefaciliteter samt 16 hyggelige hotelværelser. Lige nu arbejdes der på små forandringer i restauranten og på værelserne, så det hele står knivskarpt til åbningen fredag den 1. oktober.

For uddybende information eller citater kan Christian Neve kontaktes på 53651071.