A la Carte

Køkkenet hos Fru Larsen er omskifteligt på den rigtig gode måde – og det samme er a la carte menuen, som ikke er stor – men altid har en karakteristisk og unik stil og tager afsæt i ærlighed, enkelhed og små, elegante smagsoplevelser.

A la carte

Tirsdag – lørdag kl. 18-23
Køkkenet til kl. 21

Snacks

Vagtelæg, mayo, karse
Kammusling – røget smør
Viggeshave – grønt & saft

 • Menu

  Torsk, glaskål, sennepsfrø & skaldyrs-sauce

  DKK 169
 • Sika hjort, løg, grillet gulerod, krydret sky & kartoffelkompot

  DKK 269
 • Udvalg af franske & danske oste med sødt & sprødt

  DKK 149
 • "Æg i rede" med hvid- og mørkchokolade, stikkelsbær og limesirup

  DKK 109
 • 3 retter

  DKK 469
 • Saftmenu

  DKK 179
 • Vinmenu

  DKK 299
 • Efter middagen

  Kaffe/te

  DKK 49
 • 4 udvalgte fra 'Sødtkassen'

  DKK 49

’Sødtkassen’ indeholder lige nu:

Kiksekage med hindbær
Flødeboller på marcipanbund
Valrhona chokolade
Solbærflæsk
Fudge
Luftig chokolade
Fyldte chokolader
Karamelliseret hvid chokolade

Spørg gerne efter vores dagsaktuelle, vegetariske alternativ til a la carte menuen  – samt vejledning i forbindelse med eventuelle allergener.

Vi søger magien i skoven, på stranden og markerne os, vi samarbejder tæt med vores dygtige, nærværende leverandører, der ved, at kvalitet smager bedre – og vi udfordrer os selv og hinanden i et inspirerende køkken, der altid er i bevægelse.

Hos os er overskrifterne er nænsomhed, ærlighed … og en god portion ’kokkenørderi’. Året rundt arbejder vi lader vi de aktuelle råvarer indgå i vores menuer – og samtidig sylter, tørrer og ’gemmer’ vi på både gammeldags- og moderne manér, så også vinterens serveringer kan få en hilsen fra sommeren, der gik.

Til at understøtte den gastronomiske oplevelse er vores tjener- og sommelierteam altid klar med en matchende vinmenu – og samtidig byder vores vinkort på en række elegante og klassiske, europæiske vine. Udvalgte vine serveres på glas for et fint og elegant vinmatch  til de enkelte retter. Spørg altid gerne om detaljer i vinmenuen, få vores anbefalinger fra vinkortet eller vælg selv den personlige favorit.

A la carte menu starter altid med årstidens snacks og serveres tirsdag – lørdag fra kl. 18, hvor vi går i køkkenet,  dækker bordene, tænder op i den åbne pejs og sammen med vores tjener- og kokketeam inviterer vi indenfor til en dejlig aften hos Fru Larsen.

IMG_0926