Årets Bo&Spis 2015 til Fru Larsen

At modtage den attraktive ærespris Årets Bo& Spis 2015 ved Den Danske Spiseguides imponerende gallamiddag på Kurhotel Skodsborg var …  intet mindre end fantastisk! Et spændende forløb kulminerede på en flot aften blandt kreative, ambitiøse og inspirerende kolleger fra hele det gastronomiske Danmarkskort …

Fra en prenominering i maj, over slutnomineringen i juni, til en imponerende gallamiddag i oktober … og at kunne tage æresprisen ÅRETS BO&SPIS 2015 med hjem har for hele teamet her hos Fru Larsen været et unikt forløb, som har krydret sommeren med stolthed og spænding.

Hele vejen har vi følt os i ualmindeligt godt selskab. Både når vi kiggede på dette års slutnominerede – Broholm, Dragsholm Slot, Dyvig Badehotel, Stammershalle Badehotel og Ruts Hotel – og tidligere års vindere af den attrakive pris. Og at prisen i år skulle lande hos os i Laurbjerg turde vi næsten ikke tro på … men det gjorde den!

Vi er både glade for og stolte over, at Den Danske Spiseguide mærkede den stemning, som vi både elsker og arbejder målrettet efter hver eneste dag – og at Årets Bo&Spis 2015 gik til Fru Larsen med følgende ord fra redaktionen:

For et udpræget personligt engagement i gæstens velbefindende fra ankomst til afsked, over værelseskomfort, gastronomi & vine samt afsluttende morgenmad af meget høj valør med prioritet på det hjemmelavede, er det en glæde at kåre Fru Larsen ... Tillykke til årets Bo&Bpis adresse

Stor, stor tak til Den Danske Spiseguide … vi glæder os til at fortsætte kursen – og ikke mindst til fortsat at forkæle alle vores skønne gæster!