Julefrokost på Fru Larsen

Afslappet julefrokost – til frokost eller aften

Den sidste uge inden jul skruer vi op for julestemningen – og inviterer dig til at runde året af med en klassisk julefrokost med et twist a la Fru Larsen. Overrask dine kunder, medarbejdere, kolleger eller familien med en hyggelig pause i travlheden … mon ikke I kan finde tiden?

Har du samarbejdspartnere, kunder, kolleger eller medarbejdere, som har gjort en forskel i dit 2019? Eller en familie som ses alt for sjældent? Og skylder du lidt at tage initiativet til ‘lidt ekstra’ i den travle juletid? Så kommer vores ‘juleuge’ som kaldet!

På opfordring giver vi nemlig vores menukort lidt ekstra julestemning i den sidste uge op mod jul – og tryller lidt med julefrokostens klassikere, så de både smager af ‘gamle dage’, gode råvarer og ‘nye tider’.

Julefrokosten serveres som hyggelig ‘delemad’ ved  bordet – uhøjtideligt og lagt fra stressende buffeter. Vi er klar både til frokost og et aftenarrangement. Og om det skal være en hurtig pause mellem møder eller andre aftaler –  eller en stille og rolig eftermiddag eller aften, bestemmer I og jeres kalender.

Tag med på rundtur i det klassiske, danske køkken:

Julefrokost 2019

Crustade, røget ål og karse
Sild, karrysalat & vagtelæg
Hjemmerøget, færøsk laks, syrnet fløde & hjertesalat
Hjemmelavede julepølser, grillet grønkål & stuvede kartofler
Tarteletter med confiteret and
Ris a la mande & kirsebær … selvfølgelig med både mandel og mandelgave til den heldige!
Hertil hjemmebagte rugbrød, surdejsbrød og gammeldags kærnet smør

Passer det ind i programmet, så nyd julefrokosten med en god øl fra Ebeltoft gaardbryggeri og vores hjemmelavede valnøddesnaps … eller vælg vand og saft, hvis I skal køre herfra.

Har I travlt, så fortæl os det, når I bestiller bord. I kan fange os med kort varsel på  telefon 86 46 83 88 eller på mailadressen restaurant@frularsen.dk, hvis I er i god tid.

På gensyn til Julefrokost i hyggelige Laurbjerg!

Julefrokost 2019

Klassisk julefrokost med et twist a la Fru Larsen

  • Menu

    DKK 349
  • Vinmenu/drikkevarer

    Tilkøbes

Pris pr. person inkl. moms