April Get-Away på Fru Larsen

I april åbner vi dørene til Fru Larsen lidt på klem … og inviterer til Gourmet Get-Away med tryg & sikker service på værelserne.

Hyggelig selvforkælelse mens vi venter …

Vi længes efter travlhed i køkkenet, sæsonenens sprøde råvarer og at fylde ‘Fruen’ med glade gæster og god energi. Det må vente lidt endnu – men med en åbningsdag der ligger på kanten af sommeren, åbner vi nu døren på klem, twister vores passion for det gode værtskab og inviterer indenfor til et afslappet ‘mens-vi-venter-get-away.

Skønne Østjylland byder på masser af fin natur med vandre- og cykelruter til både begyndere og øvede, naturen forandres dag for dag – og der er mange muligheder for at nyde foråret, forkæle jer selv med en pause i hverdagen med god gastronomi & room service. Måske snuppe et formiddagsstop i Aarhus med lidt shopping i byens mange hyggelige butikker, der bugner af forårsstemning.

Når I lander hos os, vil I opleve, at vi har gjort os umage for at planlægge vores april get-away, så I får et ophold, som er præcis som et ‘almindeligt’ gourmetophold … men med alle måltider serveret på de store, nye værelser, hvor I har plads og luft omkring jer. Både om eftermiddagen, når I ankommer og har tid til afslapning og hygge – og om aftenen til en stemningsfuld middag, hvor ‘Hele Fru Larsens Køkken’ samt kaffe/te & sødt bringes til jeres værelse i trygge rammer.

Vores aktuelle menu er yderligere sammensat, så den naturligt kan serveres i 3 tempi, så jeres aften forløber med et minimum af afbrydelser – og på værelset finder I en lille vinbar med 2 vine sat efter menuen af vores sommelier – ligesom I selvfølgelig er velkomne til at vælge egne favoritter fra Vinkortet.

Frem til kl. 22. vil der som altid også være mulighed for at bestille ekstra vine og f.eks. en cognac til kaffen.

Gourmet Get-Away  

Lørdag d. 10. april og lørdag d. 17. april … med tjek ind fra kl. 14

Kl. 14-16

Eftermiddagskaffe/the & kage

Kl. 17 – 18
Champagne & snacks

Kl. 18-19
Torsk – kartoffel – Sprød ost
&
Havkat – Hvide asparges – Østersvinaigrette

Kl. 19-20
Kalvebrissel – Ærter – Sommertrøffel – Vadouvan
&
Grisenakke – Morkler – Grønne Asparges – Ramsløg – Peber

Kl. 20-22
Rabarber – Ingefær – Hvid chokolade – Malt
&
Kaffe/te & sødt

*

Søndag kl. 8-10
Fru Larsens hjemmelavede morgenmad – også serveret på værelset.

Tjek ud kl. 11

 

Ring og stil alle eventuelle spørgsmål på 86 46 83 88 eller skriv til os på restaurant@frularsen.dk – vi glæder os til at se jer!

 

PS: De forandringer og forholdsregler, som I naturligt vil opleve, tager alle afsæt i myndighedernes retningslinjer & anbefalinger … men vi smiler, gør vores bedste for at alt fungerer så naturligt og afslappet som muligt.

 

Pr. person i dobbeltværelse: 1.497,-
Pr. person i enkeltværelse: 1.677,-
Drikkevarer: Tilkøb