Fru Larsen

Farvel til Fru Larsen

Efter knap 9 fantastiske år i spidsen for Laurbjergs lille perle, Hotel & Restaurant Fru Larsen, takker Birgitte og jeg i sommeren 2021 af – og siger farvel til forpagterlivet. Det har været sjovt, lærerigt og en fornøjelse, men nu er det tid til at søge nye udfordringer.

Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da jeg i 2012 vendte tilbage til Fru Larsens køkken. Det var her jeg blev udlært tilbage i 1999 – og efter en årrække som bl.a. køkkenchef på Molskroen og med en titel som ’Årets Kok’ i bagagen trak muligheden for sammen med Birgitte at sætte restauranten på det gastronomiske Danmarkskort.

Vi havde et fælles mål om at sætte en ny dagsorden på Fru Larsen. Give ’fruen’ en særlig personlighed med lokale råvarer på menuen – og ikke mindst dyrke det gode værtskab. Og vi synes, at det er lykkedes. I 2015 fik vi titlen som ’Årets Bo&Spis’ i Den Danske Spiseguide, hver uge fyldes både vores lille hotel og restauranten med glade gæster – og det går godt på Fru Larsen.

Det er vi stolte over! Vi har fået bygget et godt og solidt et fundament, vi elsker vores gæster og har haft en skøn tid her i Laurbjerg – men samtidig trækker nye professionelle udfordringer i os. Uden at vi ved præcis, hvad fremtiden skal bringe.

Derfor har vi besluttet at sige farvel til Fru Larsen. En beslutningen som kommer naturligt efter et anderledes forår og en række omskiftelige måneder over sommeren, hvor vi har set mulighederne i som par at prøve noget nyt og dyrke kombinationen af gastronomi og værtskab i en ny hverdag.

Vi har gennem årene nydt at bruge rigtig mange timer i køkkenet og på hotellet hver eneste uge – og vi håber, at et hold nye forpagtere ser det samme potentiale i Fru Larsen, som vi faldt for og stadig er forelskede i.

Det sidste halve år på ’Fruen’ skal nydes i fulde drag – med gastronomi, kokketræf og specialarrangementer. Og vi håber, at vi frem mod sommeren 2021 at få chancen for at sige farvel til alle jer, der har fulgt os – og måske på gensyn et andet sted.

Tommy

PS: Vores sidste aften på Fru Larsen bliver d. 19. juni 2021.