Frokost

Frokostkortet afspejler årstiden, de aktuelle, lokale råvarer og ikke mindst vores passion for at give Danmarks gastronomiske frokosttraditioner et  karakteristisk twist a la Fru Larsen.

Resultatet er et frokostkort med såvel genkendelighed i både retter og råvarer – som smagsoverraskelser, der tager afsæt i ærlighed og nærvær.

Frokostmenu

Tirsdag – lørdag kl. 12.00-14.00
  • Torsk, kål, sennepsfrø & fiskefume

    DKK 169
  • Omelet, lufttørret skinke, ost & sprøde salater

    DKK 139
  • Hjemmerøget laks, marineret hjertesalat & sprød malt

    DKK 149
  • Confiteret andelår, små salater, urter & syrnet fløde

    DKK 159
  • Stegte, hjemmelavede pølser, persille & stuvede kartofler

    DKK 169
  • Fru Larsens tartelet med perleløg og svampe

    DKK 199
  • Udvalgte oste med sødt & sprødt

    DKK 149
  • "Æg i rede" hvid- & mørk chokolade, stikkelsbær & limesirup

    DKK 109

Vi vil gerne imødekomme dine ønsker og skræddersy vores service præcist efter dine behov, så lad os gerne vide på forhånd, hvis der for eksempel er en tidsplan, der skal overholdes eller hvis én i selskabet har en fødevareintolerance. 

Skinken tørrer gennem mange måneder i restauranten, laksen er hjemmerøget, pølserne til den næsten klassiske kartoffelsalat er hjemmelavede, brødet er hjemmebagt , vi har selv hentet grønsagerne på Vigges marker … og det kan smages. Frokosten kan følges med en specialbrygget øl fra fad, et godt glas vin – eller en kold vand eller smagfuld, hjemmelavet saft, hvis bilen venter på parkeringspladsen.

I hverdagene, hvor frokosten ofte er forretningsrelateret, har vi forståelse for, at I har travlt.  Så vi skruer gerne op for tempoet i køkkenet, og hjælper med at matche en god, afslappet frokost ind i et travlt dagsprogram. Ring gerne i forvejen … så vi ved, at I er på vej.

Vores frokost serveres mellem kl. 12 og kl. 14. Har I tid og lyst, så forlæng frokostoplevelsen med god kop kaffe eller te i havestuen … eller i gården om sommeren, når solen skinner.

Fru Larsen Laurbjerg3