Frokost

Frokostkortet afspejler årstiden, de aktuelle, lokale råvarer og ikke mindst vores passion for at give Danmarks gastronomiske frokosttraditioner et  karakteristisk twist a la Fru Larsen.

Resultatet er et frokostkort med såvel genkendelighed i både retter og råvarer – som smagsoverraskelser, der tager afsæt i ærlighed og nærvær.

Frokostmenu

Tirsdag – lørdag kl. 12.00-14.00
  • Skærising, blomkål, rogncreme & hummersauce

    DKK 169
  • Omelet, lufttørret skinke, ost & sprøde salater

    DKK 139
  • Hjemmerøget laks, marineret hjertesalat & sprød malt

    DKK 149
  • Confiteret andelår, små salater, urter & syrnet fløde

    DKK 159
  • Stegte, hjemmelavede pølser, persille & stuvede kartofler

    DKK 169
  • Fru Larsens tartelet med perleløg og svampe

    DKK 199
  • Udvalgte oste med sødt & sprødt

    DKK 149
  • Citroncreme, stikkelsbær, karamel & lakrids

    DKK 109

Spørg gerne efter vores dagsaktuelle, vegetariske alternativ til a la carte menuen  – samt vejledning i forbindelse med eventuelle allergener.

Skinken tørrer gennem mange måneder i restauranten, laksen er hjemmerøget, pølserne til den næsten klassiske kartoffelsalat er hjemmelavede, brødet er hjemmebagt , vi har selv hentet grønsagerne på Vigges marker … og det kan smages. Frokosten kan følges med en specialbrygget øl fra fad, et godt glas vin – eller en kold vand eller smagfuld, hjemmelavet saft, hvis bilen venter på parkeringspladsen.

I hverdagene, hvor frokosten ofte er forretningsrelateret, har vi forståelse for, at I har travlt.  Så vi skruer gerne op for tempoet i køkkenet, og hjælper med at matche en god, afslappet frokost ind i et travlt dagsprogram. Ring gerne i forvejen … så vi ved, at I er på vej.

Vores frokost serveres mellem kl. 12 og kl. 14. Har I tid og lyst, så forlæng frokostoplevelsen med god kop kaffe eller te i havestuen … eller i gården om sommeren, når solen skinner.

Fru Larsen Laurbjerg3