Fru Larsen slutnomineret til Årets Bo&Spis 2015!

Tak til Den danske Spiseguide, som i dag offentliggjorde navnene på de slutnominerede til æresprisen, Årets Bo&Spis 2015 – med Fru Larsen som én af de 6 endelige finaledeltagere!

Det har været en spændende måned, siden vi i maj modtog nyheden om prenomineringen til Årets Bo&Spis 2015, så dagens nyhed om slutnomineringen og den attraktive finaleplads var længe ventet.

Vi er ikke så lidt stolte af at være en del af den eksklusive, lille gruppe af slutnominerede – men også over at være i selskab med 5 inspirerende kollegaer, som både tæller 2 af sidste års finaledeltagere: Dyvig Badehotel og Ruths Hotel i Gl. Skagen – og 3 “nye” finalister: Broholm i Gudme, Dragsholm slot i Hørve og Stammershalle Badehotel på Bornholm.

Konkurrencen er hård – og hvor Årets Bo&Spis 2015 lander, når Den danske Spiseguide kårer vinderen ved en gallamiddag på Kurhotel Skodsborg d. 25 Oktober, er ikke blevet mindre spændende … indtil da glæder vi os over slutnomineringen, der er et “skulderklap” fra en guide, der siden slutningen af 70’erne har været en “nøgle” til unikke oplevelser for både danske og internationale gæster.