Gastronomi på cykel ….

Oplever du Danmark på cykel? Skønne Østjylland har et væld af smukke ruter ad småveje og på landevej – og lokalt i Favrskov finder du fine MTB-spor med udfordringer for alle … og på Fru Larsen er både du og din cykel velkommen!

Hos Fru Larsen er vi ikke specialister i hverken cykler, spor eller ruter, men vi kan guide dig på vej og  klare vaskefaciliteter til cyklerne og muligheden for aflåst opbevaring af grej & gear natten over. Og så kan vi forkæler dig med en skøn gourmetmenu, ild i restaurantens åbne pejs og god stemning – som en dejlig pause på cykelturen rundt i området!

Både du og din cykel velkommen på Fru Larsen – og måske er Laurbjerg et godt sted at forene motion og cykelentusiasme med en dejlig pause fra hverdagen – og mødes med den ’ikke-cyklende’ kæreste, mand eller kone?

Alternativt har vi faciliteterne til at modtage jer som gruppe – og være målet for en længere? Måske cykle den 400 km smukke, stemningsfulde rute fra Aarhus til Aarhus, som ‘Kulturringen – Culture by Bike’ præsenterede i foråret 2019   – eller udforske MTB-sporene i Favrskov, Hammel eller Hinnerup?

Selvom vi ikke er specialister, så hjælper vi gerne med supplerede info og relevante kontakter i vores lokalområde, så ring til os for en uforpligtende snak eller reservation på 86 46 83 88 eller skriv til os på restaurant@frularsen.dk.

Vi glæder os til cykelglade sommergæster – og til summende liv i vores hyggelige gård!

(PS: Bedstemorcyklen og din gamle ’havelåge’ er absolut også velkomne ;-))

Gastronomi på cykel-ophold

Overnatning med tjek ind fra kl. 15, vaskefaciliteter og aflåst opbevaring af cykel

Snacks

3-retters gourmetmenu (drikkevarer tilkøbes)

Kaffe, te & sødt

Morgenmad inden tjek ud senest kl. 11.00

  • Dobbeltværelse

    DKK 1.149
  • Enkeltværelse

    DKK 1.329

Priserne er pr. person og inkl. moms