Gourmetmenu

At vælge Fru Larsens Gourmetmenu er at vælge at lade sig overraske: Af den enkle smag af gode råvarer, af kombinationen af ingredienser og smagsnuancer, af ’kokkenørderi’ og passion – uden at være i tvivl om referencerne til det klassiske, det nordiske, genkendeligheden og kærligheden til råvarerne.

Snacks

Vagtelæg –  mayo – karse
Sprød torsk – røget rogn
Vigges kål – pore – gris

Menu

Røget stenbider, rogn & lever

Torsk, hjertemusling, søpindsvin & sabayon

Brissel, snegle, persille & spæde hvidløg

Due, trøffel, kål & pistacie

Kaffekoppen & kagedåsen

Gourmetmenu

Tirsdag – lørdag kl. 18-23
Køkkenet til kl. 21
 • Menu

  DKK 659
 • Vinmenu

  DKK 569
 • Saftmenu

  DKK 329

Ønskes et alternativ til vinmenuen byder vores vinkort på en række elegante og klassiske, europæiske vine.
Udvalgte serveres også på glas for et fint og elegant vinmatch til de enkelte retter.
Spørg efter vores anbefalinger eller vælg selv den personlige favorit …

 • Eventuelt TILVALG inden desserten

  Udvalg af oste fra bræt med sprødt rugbrød

  DKK 149
 • Og til sidst eventuelt

  Kaffe/te

  DKK 49
 • 4 udvalgte fra 'Sødtkassen'

  DKK 49

’Sødtkassen’ indeholder lige nu:

Kiksekage med hindbær
Flødeboller på marcipanbund
Valrhona chokolade
Solbærflæsk
Fudge
Luftig chokolade
Fyldte chokolader
Karamelliseret hvid chokolade

Alle priser er pr. person og inkl. moms

Vi vil gerne imødekomme dine ønsker og skræddersy vores service præcist efter dine behov, så lad os gerne vide på forhånd, hvis der for eksempel er en tidsplan, der skal overholdes eller hvis én i selskabet har en fødevareintolerance.

Når vi mødes i køkkenet med vores kokke- og tjenerteam er det med en fælles dagsorden om at give alle vores gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Vi samler naturens bær og planter i skoven og på stranden, vi går i markerne hos Vigge – vores økologiske landmand – og henter sprøde spirer og friske afgrøder, vi har tæt dialog med ’nørdede’ kødproducenter – og vi kender vores fiskeleverandør og ved, at vi kan stå inde for kvaliteten. Og når ingredienserne så er på plads,  bruger vi timer, dage, uger i køkkenet på at udforske råvarer, tilberedningsteknikker, kombinationer og ikke mindst anretninger – og lade de skiftende Gourmetmenuer tage form. Ind i mellem skifter vi hele menuen på én gang, mens vi andre gange erstatter en ikke længere aktuel ret med en sprød, ny gastronomisk oplevelse. Efter bedste evne forsøger vi at holde Gourmetmenuen og den matchende vinmenu opdateret, men det kan ske, at vores leverandører melder ’slut’ på en råvare, som betyder et  hurtigt skift, der når restauranten før det når hjemmesiden.

Fru Larsen Laurbjerg7
Fru Larsen Laurbjerg8

Når køkkenet er glade tilfredse, sender vi udfordringen videre til vores tjenere- og sommelier, som understøtter rettens smagsnuancer med et vinvalg, der nogle gang er traditionelt andre gange alternativt og ’udfordrende’, så vi også i vinmenuen skaber spænding og overraskelser uden at glemme den klassiske smag af et rigtig godt glas.

Som alternativ til vinmenuen byder vores vinkort på et selektivt udvalg af elegante og klassiske, europæiske vine, som til en vis grad også serveres på glas for et fint og elegant vinmatch til de enkelte retter. Få gerne vores  anbefalinger eller vælg selv den personlige favorit …

Hos os starter den gastronomiske oplevelse med snacks, som vækker smagsløgene og nysgerrigheden. Så guider vi dig gennem Gourmetmenuens mange facetter … og til sidst runder vi aftenen af med et kig i vores hyggelige ’Sødtkasse’.