Gourmetophold

Et gourmetophold kan afvikles både som et traditionelt weekendophold og på hverdage*.

En oplevelse for alle sanser.

* I april 2021 som gourmet get-away med roomservice … læs mere. Klik her

Gourmetophold

Torsdag – lørdag
Tjek ind fra kl. 15 & tjek ud senest kl. 11

Eftermiddagskaffe/-te & hjemmebagt kage

Champagne & Snacks

5-retters gourmetmenu

Kaffe/-te & sødt

Overnatning & morgenmad

Pr. person i dobbeltværelse
DKK 1.497
Pr. person i enkeltværelse
DKK 1.677
Drikkevarer
Tilkøb

Vi byder velkommen med hyggelig eftermiddagskaffe/-te og hjemmebagt kage i vores havestue eller måske i gårdhaven … og viser jer vej til ét af vores charmerende værelser med en lille introduktion til vores lille oase.

Har I tid til at komme helt ned i gear, kan I tænde op i den åbne pejs, som findes på nogle af vores værelser, gå en tur i og omkring Laurbjerg, eller nyde lidt afslapning og et godt, langt bad? Eller tage en pause med en god bog i havestuen, mens I fornemmer aktiviteten i køkkenet, som altid er åbent for et kig og lidt snak.

Om aftenen byder vi velkommen med champagne og snacks i vores charmerende restaurant, hvor ilden knitrer i den åbne pejs – og efterfølgende fordyber I jer i en 5-retters gourmetmiddag, som følger årstiden og de råvarer, som vi har valgt, som sæsonens mest karakteristiske.

Fru-Larsen56
Fru-Larsen44

I restauranten får I en introduktion til de aktuelle vin- og saftmenuer, som er afstemt til de enkelte serveringer – og selvfølgelig vinkortet, så I kan bestille nøjagtigt det, som I ønsker at supplere middagen med. Resten af aftenen kan I  blot nyde serveringerne, hyggen, den gode stemning og hinandens selskab, inden vi runder af med aftenkaffe/-te og sødt i restauranten eller havestuen … på en lun aften måske i gårdhaven?

Som afslutning på opholdet forkæler vi med dejlig morgenmad, og friskbrygget kaffe eller te, inden vi siger farvel og tak for denne gang.

Et gourmetophold er vores bud på et stemningsfuldt weekendophold eller en lille pause fra hverdage. Det kan bookes fra tirsdag til og med lørdag med efterfølgende overnatning.

Ring og book Gourmetopholdet på 86 46 83 88 eller skriv til os på restaurant@frularsen.dk.

Vi glæder os til at byde velkommen!