Hotel & ophold

Måske er Fru Larsen en lidt “hemmelig” perle i det skønne Midtjylland?

Et lille, charmerende hotel med et charmerende mix af fortid og nutid – som vi krydrer med dét, der er vores passion: Det hyggelige værtsskab og gastronomi i topklasse.

Hotelophold
Overnatning med morgenmad

Tirsdag – søndag
Tjek ind fra kl. 15.00 & tjek ud til kl. 11.00
 • Enkeltværelse

  DKK 949
 • Dobbeltværelse

  DKK 1.199
 • Juniorsuite/Suite tillæg

  DKK 100/200
 • Ekstra opredning

  DKK 399
 • Babyseng (0-3 år)

  DKK 199
 • Hund på værelset

  DKK 199

Alle priser er pr. nat og inkl. moms

Hotellet er opført og renoveret ad flere gange: Arkitektur, interiør og farver trækker tråde til svundne årtier, design, indretning og kunst vidner om inspiration fra både nære og fjerne rejsemål – mens friske blomster og grene inviterer naturen omkring Langå indenfor.

På Fru Larsen får du en anderledes personlig oplevelse, uanset om vi skal danne rammerne om et privat ophold, en unik madoplevelse, den store fest, en praktisk firmaovernatning eller et virksomhedsmøde i velfungerende mødefaciliteter langt fra dem, du finder på de traditionelle konferencehoteller.

Vi elsker Fru Larsen … og når vi byder velkommen, er det med et mål om, at du vil gøre det samme!

Fru-Larsen33
Fru-Larsen48

Når du træder ind i ét af hotellets kun 16 værelser, mærker du roen sænke sig. Måske lander du i ét af de 8 klassiske værelser og nyder et glas vin foran ilden i den knitrende pejs eller et langt, varmt karbad?

Måske i én af de 8 store, nye suiter, hvor indretningen er valgt med sans for detaljen og trækker referencer til historien og verden omkring os? Og hvoraf en enkelt har adgang til en stor, privat tagterrasse …

Prisen på en overnatning hos os knytter sig til det enkelte værelse og anset hvilket værelse, der er rammerne for dit ophold, så kan du nyde et stort, privat badeværelser, velfungerende, trådløst internet, tv og minibar. Og ikke mindst, kan du selvfølgelig glæde dig til en skøn morgenmad og en god kop kaffe, inden du forlader os …

Parkeringspladsen ligger lige uden for døren, du er tæt på restauranten og gårdhaven, som i sommerhalvåret byder på en lun krog til en god kop kaffe. Alt er lidt ’old school’ på den hyggelige måde.

 

Ses vi hos Fru Larsen?