Kokkeskole

Der ér mange måder at afvikle en kokkeskole på … men her i Fru Larsens køkken får I fingrene i alle sæsonens råvarer og arbejder med alle detaljerne ’fra jord, hav og skov til bord’, når vi åbner dørene til en skræddersyet kokkeskole i Fru Larsens køkken.

Hos os får I 100% fleksibilitet. Det betyder omvendt, at vi ikke kan give en fast pris … men konstruktiv og kreativ sparring på, hvordan vi med ’kokkenørderier’ og engagement kan løfte en event, en teambuilding, et strategimøde eller måske en rund fødselsdag eller et jubilæum til noget helt nyt:

Trække jer ud af hverdagens comfort zone med en kokkekniv i hånden og et forklæde om nakken og prøve kræfter med en professionel kokkeudfordring bag gryderne – blandet med et eventuelt fagligt indhold, som kan ligge før kokkeskolen, som indlagte pauser – eller dagen efter kokkeskolen.

Fru Larsen Laurbjerg
Fru-Larsen39

Hvis I er friske, så er vi klar med udfordringer på alle niveauer:

  • Brug formiddagen i køkkenet, tag på et tidligt eftermiddagsbesøg på Cold Hand Winery, gør de sidste forberedelser og nyd jeres middag om aftenen …
  • Mød ind til markvandring, find sæsonens aktuelle grønsager, og gå i køkkenet og bliv introduceret til nye teknikker og tilberedningsmetode af vores team af kokke …
  •  Start dagen med et møde med fagligt indhold …fortsæt på Kokkeskole og afslut dagen med et godt glas vin og middag i restauranten …
  • Inviter jeres partnere til at være med omkring bordene, når I serverer jeres retter … og høst alle roserne for resultatet …
  • Kast jer ud i 3, 4 eller 5 retter – og lad os forkæle jer med snacks & bobler
  • Suppler eventuelt kokkeskolen med en vinsmagning!

Ind i mellem skal vi gøre noget helt nyt for at udvikle – og når I møder ind på Kokkeskole hos os, møder vi jer med et  køkkenteam, der matcher jeres ambitioner og antal deltagere. Forklæderne ligger klar, sæsonens råvarer venter sammen med opskrifter, tips & tricks – og sikkert er det, at I runder dagen af med at nyde resultaterne af jeres anstrengelser i restauranten. Resten skræddersyr vi, så jeres udbytte af dagen eller dagene hos os optimeres mest muligt. I kan være mellem 15 og 32 deltagere – og vores køkken er åbent for kokkeskoler på onsdage og torsdage efter aftale – og med mulighed for overnatning til dagen efter.

Har I et firmaarrangement, et seminar, et bestyrelses- eller ledergruppemøde i kalenderen? Så kontakt os helt uforpligtende, hvis I er nysgerrige efter et tilbud på en Kokkeskole, der matcher jeres tidsplan, deltagerantal og ambitionsniveau.

 

Ring til os på 86 46 83 88, spørg efter Birgitte eller Tommy og del jeres tanker og ønsker med os – så skaber vi sammen en sjov og anderledes event.

kokkeskole fru larsen