Menu

Årstidens skiftende menuer overrasker med den enkle smag af gode råvarer, kombinationen af ingredienser og smagsnuancer … og med  ’kokkenørderi’ og passion – uden at efterlade tvivl om referencerne til det klassiske, det nordiske, genkendeligheden og kærligheden til råvarerne.

 SNACKS

KAMMUSLING – ÆBLE
VAGTELÆG – KARL JOHAN MAYO – TRØFFEL
STEGTE SNEGLE – PERSILLE – AIOLI
FISKESKIND – ANSJOS – BLÅMUSLING

4 STK.  DKK 99

 

MENU

PIGHVAR  – GRILLEDE HVIDE ASPARGES – ØSTERSCREME

*

JOMFRUHUMMER – PORRER – RØGET SMØR – SKALDYRSSAUCE

*

KALVEBRISSEL – ÆRTER – SOMMERTRØFFEL – BLOMKÅL

*

MODNET GRIS – MORKLER – GRØNNE ASPARGES – RAMSLØG

*

RABARBER – INGEFÆR – HVID CHOKOLADE – LANGE PEBER

Menu

Hele Fru Larsens Køkken

5 retter
DKK 699
Vinmenu | 5 retter
DKK 569
Snacks & 5 retter
DKK 1.499
inkl. champagne, vinmenu & vand
Snacks & 5 retter
DKK 1.199
inkl. aperitif, saftmenu af hjemmelavede safter fra skov, mark og have & vand

Aftenens valg fra Fru Larsens køkken

3 retter
DKK 499
Vinmenu | 3 retter
DKK 329
Snacks & 3 retter
DKK 999
med vinmenu & vand
Snacks & 3 retter
DKK 849
med saftmenu af hjemmelavede safter fra skov, mark & have

De aktuelle vinmenuer er sammensat af traditionelle og alternative, ’udfordrende’ vinvalg, så vi også i vinmenuen skaber spænding og overraskelser uden at glemme den klassiske smag af et rigtig godt glas.

Ønskes et alternativ til vinmenuen byder vores vinkort på elegante, klassiske, europæiske vine. Udvalgte serveres også på glas for et fint og elegant vinmatch til de enkelte retter. Spørg efter vores anbefalinger eller vælg selv den personlige favorit.

Efter middagen | Tilvalg

Kaffe/te
DKK 49
Kaffe/te & Sødt
DKK 98

Alle priser er pr. person og inkl. moms

Vi søger at skræddersy vores service og imødekomme personlige ønsker. Lad os derfor gerne på forhånd vide, hvis jeres besøg er tidsbegrænset – eller hvis vi skal være opmærksomme på fødevareintolerance, etc.

Når vi mødes i køkkenet med vores kokke- og tjenerteam er det med en fælles dagsorden om at skabe en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Vi samler naturens bær og planter i skoven og på stranden, vi går i markerne hos de lokale økologiske landmænd og henter sprøde spirer og friske afgrøder, vi har tæt dialog med ’nørdede’ kødproducenter – og vi kender vores fiskeleverandør og ved, at vi kan stå inde for kvaliteten. Og når ingredienserne så er på plads,  bruger vi timer, dage, uger i køkkenet på at udforske råvarer, tilberedningsteknikker, kombinationer og ikke mindst anretninger – og lade de skiftende menuer tage form. Ind i mellem skifter vi hele menuen på én gang, mens vi andre gange erstatter en ikke længere aktuel ret med en sprød, ny gastronomisk oplevelse. Efter bedste evne forsøger vi at holde menuen opdateret, men det kan ske, at vores leverandører melder ’slut’ på en råvare, som betyder et  hurtigt skift, der når restauranten før det når hjemmesiden.

Fru Larsen Laurbjerg7
Fru Larsen Laurbjerg8

Når køkkenet er glade tilfredse, sender vi udfordringen videre til vores tjenere- og sommelier, som understøtter de enkelte retters smagsnuancer med et vinvalg, der nogle gang er traditionelt andre gange alternativt og ’udfordrende’, så vi også i vinmenuen skaber spænding og overraskelser uden at glemme den klassiske smag af et rigtig godt glas.

Som alternativ til vinmenuen kan du vælge en saftmenu – eller gå på opdagelse i vores vinkort, som frister med et selektivt udvalg af elegante og klassiske, europæiske vine, som til en vis grad også serveres på glas for et fint og elegant vinmatch til de enkelte retter. Få gerne vores  anbefalinger eller vælg selv den personlige favorit …

Start måske den gastronomiske oplevelse med snacks, som vækker smagsløgene og nysgerrigheden, inden vi guider dig gennem menuen – og rund måske af med kaffe & hjemmelavet sødt. Velkommen på Fru Larsen!