Menu

Årstidens skiftende menuer overrasker med den enkle smag af gode råvarer, kombinationen af ingredienser og smagsnuancer … og med  ’kokkenørderi’ og passion – uden at efterlade tvivl om referencerne til det klassiske, det nordiske, genkendeligheden og kærligheden til råvarerne.

 

 

 

SNACKS

GOUGERES – RYGEOST – ROGN
VAGTEL – TRØFFEL – KARSE
FERDINAND – KAPERS – PEDERROD
TORSK – SAFRAN 

4 SNACKS – 89 DDK

 

MENU

RAVIOLI, KLIPFISK
ARTISKOK & ØSTERS EMULSION
169 DDK

HAVTASKE KÆBER, SORTFODSSKINKE, TOMAT
AUBERGINE
169 DDK /269 DDK

OKSE, SVAMPE, LØG
SKORZONERROD
159 DDK

KRONDYR, KÅLSKUD, KVÆDE
SOBRASADA & VILDSKY
189 DDK / 269 DDK

CHOKOLADETERRIN PÅ 60% FELCHIN, APPELSIN
BERGAMOTTE & HASSELNØD
159 DDK

Hele Fru Larsens Køkken

5 retter
DKK 659
Vinmenu | 5 retter
DKK 569
Snacks & 5 retter
DKK 1.439
inkl. champagne, vinmenu & vand
Snacks & 5 retter
DKK 1.149
inkl. aperitif, saftmenu af hjemmelavede safter fra skov, mark og have & vand

Aftenens valg fra Fru Larsens køkken

3 retter
DKK 469
Vinmenu | 3 retter
DKK 329
Snacks & 3 retter
DKK 959
inkl. champagne, vinmenu & vand
Snacks & 3 retter
DKK 819
inkl. aperitif, saftmenu af hjemmelavede safter fra skov, mark og have & vand

Dit Fru Larsen

Vælg dine personlige favoritter fra den aktuelle menu

og suppler med vine på glas eller flaske, saft, øl & vand.

De aktuelle vinmenuer er sammensat af traditionelle og alternative, ’udfordrende’ vinvalg, så vi også i vinmenuen skaber spænding og overraskelser uden at glemme den klassiske smag af et rigtig godt glas.

Ønskes et alternativ til vinmenuen byder vores vinkort på elegante, klassiske, europæiske vine. Udvalgte serveres også på glas for et fint og elegant vinmatch til de enkelte retter. Spørg efter vores anbefalinger eller vælg selv den personlige favorit.

Før middagen | Tilvalg

Snacks
DKK 89

Under middagen | Tilvalg

Comte, trøffel & butterdej
DKK 139

Efter middagen | Tilvalg

Kaffe/te
DKK 49
Kaffe/te & Sødt
DKK 98

Alle priser er pr. person og inkl. moms

Vi søger at skræddersy vores service og imødekomme personlige ønsker. Lad os derfor gerne på forhånd vide, hvis jeres besøg er tidsbegrænset – eller hvis vi skal være opmærksomme på fødevareintolerance, etc.

Når vi mødes i køkkenet med vores kokke- og tjenerteam er det med en fælles dagsorden om at skabe en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Vi samler naturens bær og planter i skoven og på stranden, vi går i markerne hos Vigge – vores økologiske landmand – og henter sprøde spirer og friske afgrøder, vi har tæt dialog med ’nørdede’ kødproducenter – og vi kender vores fiskeleverandør og ved, at vi kan stå inde for kvaliteten. Og når ingredienserne så er på plads,  bruger vi timer, dage, uger i køkkenet på at udforske råvarer, tilberedningsteknikker, kombinationer og ikke mindst anretninger – og lade de skiftende menuer tage form. Ind i mellem skifter vi hele menuen på én gang, mens vi andre gange erstatter en ikke længere aktuel ret med en sprød, ny gastronomisk oplevelse. Efter bedste evne forsøger vi at holde menuen opdateret, men det kan ske, at vores leverandører melder ’slut’ på en råvare, som betyder et  hurtigt skift, der når restauranten før det når hjemmesiden.

Fru Larsen Laurbjerg7
Fru Larsen Laurbjerg8

Når køkkenet er glade tilfredse, sender vi udfordringen videre til vores tjenere- og sommelier, som understøtter de enkelte retters smagsnuancer med et vinvalg, der nogle gang er traditionelt andre gange alternativt og ’udfordrende’, så vi også i vinmenuen skaber spænding og overraskelser uden at glemme den klassiske smag af et rigtig godt glas.

Som alternativ til vinmenuen kan du vælge en saftmenu – eller gå på opdagelse i vores vinkort, som frister med et selektivt udvalg af elegante og klassiske, europæiske vine, som til en vis grad også serveres på glas for et fint og elegant vinmatch til de enkelte retter. Få gerne vores  anbefalinger eller vælg selv den personlige favorit …

Start måske den gastronomiske oplevelse med snacks, som vækker smagsløgene og nysgerrigheden, inden vi guider dig gennem menuen – og rund måske af med kaffe & hjemmelavet sødt. Velkommen på Fru Larsen!