SNACKS
GOUGERES – RYGEOST – ROGN
VAGTEL – TRØFFEL – KARSE
FERDINAND – KAPERS – PEDERROD
TORSK – SAFRAN
4 SNACKS – 89 DDK
MENU
RAVIOLI, KLIPFISK
ARTISKOK & ØSTERS EMULSION
169 DDK
HAVTASKE KÆBER, SORTFODSSKINKE, TOMAT
AUBERGINE
169 DDK /269 DDK
OKSE, SVAMPE, LØG
SKORZONERROD
159 DDK
KRONDYR, KÅLSKUD, KVÆDE
SOBRASADA & VILDSKY
189 DDK / 269 DDK
CHOKOLADETERRIN PÅ 60% FELCHIN, APPELSIN
BERGAMOTTE & HASSELNØD
159 DDK
og suppler med vine på glas eller flaske, saft, øl & vand.
De aktuelle vinmenuer er sammensat af traditionelle og alternative, ’udfordrende’ vinvalg, så vi også i vinmenuen skaber spænding og overraskelser uden at glemme den klassiske smag af et rigtig godt glas.
Ønskes et alternativ til vinmenuen byder vores vinkort på elegante, klassiske, europæiske vine. Udvalgte serveres også på glas for et fint og elegant vinmatch til de enkelte retter. Spørg efter vores anbefalinger eller vælg selv den personlige favorit.
Alle priser er pr. person og inkl. moms
Vi søger at skræddersy vores service og imødekomme personlige ønsker. Lad os derfor gerne på forhånd vide, hvis jeres besøg er tidsbegrænset – eller hvis vi skal være opmærksomme på fødevareintolerance, etc.
Når vi mødes i køkkenet med vores kokke- og tjenerteam er det med en fælles dagsorden om at skabe en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Vi samler naturens bær og planter i skoven og på stranden, vi går i markerne hos Vigge – vores økologiske landmand – og henter sprøde spirer og friske afgrøder, vi har tæt dialog med ’nørdede’ kødproducenter – og vi kender vores fiskeleverandør og ved, at vi kan stå inde for kvaliteten. Og når ingredienserne så er på plads, bruger vi timer, dage, uger i køkkenet på at udforske råvarer, tilberedningsteknikker, kombinationer og ikke mindst anretninger – og lade de skiftende menuer tage form. Ind i mellem skifter vi hele menuen på én gang, mens vi andre gange erstatter en ikke længere aktuel ret med en sprød, ny gastronomisk oplevelse. Efter bedste evne forsøger vi at holde menuen opdateret, men det kan ske, at vores leverandører melder ’slut’ på en råvare, som betyder et hurtigt skift, der når restauranten før det når hjemmesiden.
Når køkkenet er glade tilfredse, sender vi udfordringen videre til vores tjenere- og sommelier, som understøtter de enkelte retters smagsnuancer med et vinvalg, der nogle gang er traditionelt andre gange alternativt og ’udfordrende’, så vi også i vinmenuen skaber spænding og overraskelser uden at glemme den klassiske smag af et rigtig godt glas.
Som alternativ til vinmenuen kan du vælge en saftmenu – eller gå på opdagelse i vores vinkort, som frister med et selektivt udvalg af elegante og klassiske, europæiske vine, som til en vis grad også serveres på glas for et fint og elegant vinmatch til de enkelte retter. Få gerne vores anbefalinger eller vælg selv den personlige favorit …
Start måske den gastronomiske oplevelse med snacks, som vækker smagsløgene og nysgerrigheden, inden vi guider dig gennem menuen – og rund måske af med kaffe & hjemmelavet sødt. Velkommen på Fru Larsen!