Menu

Alt hvad vi gør i Fru Larsens køkken giver mening … intet er tilfældigt.

Vi søger den ærlige smag af gode råvarer – og en sofistikeret, karakteristisk enkelhed, der lader hver enkelt servering træde i karakter og blive en oplevelse. Både når den står alene – og når den serveres som en del af en  a la carte eller gourmetmenu.

Vi finder de lokale leverandører, der deler vores passion for ærlig mad. Vi håndplukker ingredienserne, bringer dem til Fru Larsens køkken – og udforsker smagsnuancer, kokkehåndværket, tilberedningsteknikker og kombinationer. Og med menuen sætter vi en dagsorden, der både trækker referencer til klassikere på Danmarks spisekort , det nordiske , det enkle – og udfordrer med et nyt, overraskende twist a la Fru Larsen

Hos Fru Larsen kan du forvente en kombination af det klassiske og det nytænkende – sammensat af Tommy Friis med et ønske om nærvær, respekt og enkelhed. Og du kan forvente en serviceoplevelse, du ikke finder andre steder. At gastronomien spiller sammen med en personlig atmosfære og service, det hjemlige, det hyggelige …

Sådan byder vi velkommen til Fru Larsen i Laurbjerg, Langaa, Kongstrup, Midtjylland …

Fru-Larsen55
Fru Larsen Laurbjerg4

Og til at understøtte gastronomien præsenterer vi saft- og vinmenuer, der får serveringerne til at træde i karakter – og et vinkort med fokus på de europæiske vinlande. Både de klassiske og de nyere. Vinmenuerne og –kortet er bygget med afsæt i faglighed – og ikke et gran af tilfældighed, så vi kan rådgive og guide dig i dit personlige valg af det perfekte glas eller den perfekte flaske.

I vores lille restaurant har du individuelle muligheder for både at nyde stemningen ved den åbne pejs – og sidde under lidt mere private rammer i ’Køkkenet’. Og da restauranten som nævnt ikke er stor, er det generelt en god idé at reservere på forhånd. Ikke et krav – bare en god idé.

Har du specielle ønsker – herunder vegetarisk – eller eventuelle allergier, som vi skal være opmærksomme på, så kontakt os altid gerne i forvejen. På den måde giver du os chancen for at forberede den bedste spiseoplevelse til dig!

Vi glæder os til at gå i køkkenet … og til at se dig på Fru Larsen!