Midtuge Gourmet | Hverdagsophold på Fru Larsen

Nu kan I tirsdag, onsdag og torsdag tjekke ind på Fru Larsen – og forkæle jer selv med et skønt MIDTUGE GOURMET ophold. En lille pause fra hverdagen …

Weekenderne bliver hurtigt fyldt med aktiviteter – og pludselig går der lang tid mellem de små hyggelige pauser, fordi konceptet ‘Weekendophold’ ikke rigtig passer ind.

Det vil vi gerne lave om på – og derfor lancerer vi lige nu vores MIDTUGE GOURMET og inviterer til at snuppe en fridag eller to og tage en tur til skønne Midtjylland.

På MIDTUGE GOURMET tjekker I ind tirsdag, onsdag eller torsdag eftermiddag fra kl. 15 … snupper måske en kop kaffe, en gåtur eller en lille pause på værelset.

Om aftenen tænder vi op i restaurantens åbne pejs, møder jer med snacks i havestuen og forkæler vi jer med køkkenets sæsonakutelle 3-retters menu, som naturligt vil variere fra uge til uge. Sæsonens bedste råvarer, et lille twist a la Fru Larsens køkken, det klassiske og det nytænkende.

Aftenen rundes af med kaffe, te og lidt sødt i havestuen.

Inden I forlader os næste morgen, serverer vi en skøn, hjemmelavet morgenmad med kaffe, te og juice.

 

Lyder det godt? Så ring til os på 86 46 83 88 og aftal nærmere, Vi glæder os til at ser jer til Midtuge Gourmet på Fru Larsen!

Midtuge Gourmet

Overnatning med tjek ind fra kl. 15 på tirsdage, onsdage og torsdage

Snacks

3-retters gourmetmenu (drikkevarer tilkøbes)

Kaffe, te & sødt

Morgenmad inden tjek ud inden kl. 11.00

  • Dobbeltværelse

    DKK 1.149
  • Enkeltværelse

    DKK 1.329

Priserne er pr. person og inkl. moms