Midtuge Gourmet

Weekenderne bliver hurtigt fyldt med aktiviteter  – og pludselig går der alt for lang tid mellem de små, hyggelige pauser! Det vil vi gerne lave om på.

Midtuge Gourmet

Tirsdag, onsdag & torsdag
Tjek ind fra kl. 15 & tjek ud til kl. 11

Snacks

3-retters gourmetmenu

Kaffe/te & sødt

Overnatning & morgenmad

Pr. person i dobbeltværelse
DKK 1.149
Pr. person i enkeltværelse
DKK 1.329
Drikkevarer
Tilkøb

Derfor finder du hos os – som et alternativ til det klassiske Gourmetophold – vores hverdagsophold, som vi kalder Midtuge Gourmet. Det inviterer til at snuppe en fridag eller to, tage en tur til skønne Midtjylland – og tanke god energi på en hverdag. På Midtuge Gourmet tjekker I nemlig ind tirsdag, onsdag eller torsdag eftermiddag fra kl. 15 … snupper måske en kop kaffe, en gåtur eller en lille pause på værelset eller i den lune havestue. Eller får måske tømt mailboksen, læst avisen eller en god bog?

Om aftenen tænder vi op i restaurantens åbne pejs, møder jer med snacks i havestuen og forkæler jer med køkkenets sæsonaktuelle 3-retters menu, som naturligt vil variere fra uge til uge, fordi en altid er sammensat af sæsonens bedste råvarer, et lille twist a la Fru Larsens køkken – og en kombination af det klassiske og det nytænkende.

Fru Larsen12
Fru-Larsen57

I får en præsentation af vores bud på en matchende vin- eller saftmenu – og som alternativ rådgiver vi rigtig gerne om en god, matchende vin fra vores spændende vinkort.

Efter middagen rundes aftenen af med kaffe, te og lidt sødt i havestuen – og inden I forlader os næste morgen, serverer vi en skøn, hjemmelavet morgenmad med kaffe, te og juice.

Lyder det godt? Så ring til os på 86 46 83 88 og aftal nærmere!

På gensyn til Midtuge Gourmet i Laurbjerg!

 

PS: Fortæl os altid gerne, hvis I har fødevareintolerance eller allergier, som vi skal tage hensyn til!