Mortens Aften på Fru Larsen

Mortens Aften 2019

Oplev en Mortens Aften på Fruen … god stemning, knitrende ild i pejsen og en skøn efterårsmenu med and og æbler som omdrejningspunkt. Helt traditionelt – og så alligevel med et lille twist …

Søndag d. 10. november dufter huset igen af den traditionsrige Mortens And. De bedste kvalitetsænder er bestilt, tilberedningen er helt klassisk – og serveringen får som altid et lille twist af Fru Larsens køkken.

Mortens Aften er én af vores helt gamle, danske traditioner. Helt siden Middelalderen har menuen på Mortens Aften været forbundet med fjerkræ. Det startede med gås, siden blev det and – og i dag kunne vi ikke drømme om at servere andet. Og helt traditionelt følger vi den gode andesteg op med sæsonens bedste æbledessert på de gode, danske og smagfulde efterårsæbler –  i en lun restaurant med ild i pejsen, tændte stearinlys og en afslappet, uhøjtidelig stemning, hvor der er plads til både store og små.

Vi synes nemlig, at Mortens Aften – lige midt i det mørke efterår – er en rigtig god anledning til at byde velkommen til en anderledes aften på Fru Larsen, hvor du kan samle familie og venner til smagfuld Mortens And, søde æbler og måske et godt glas vin? Fortsætte eller måske starte en ny tradition?

I kan reservere bord på telefon 86 46 83 88 eller på mailadressen restaurant@frularsen.dk – måske en god idé, hvis I  vil være helt sikre på, at der plads. Mortens Aften plejer nemlig at være populær …

På gensyn i det hyggelige Laurbjerg!

Mortens Aften

Mortens And a la Fru Larsen

Sæsonens skønneste æbledessert

  • Menu

    DKK 349
  • Vinmenu/drikkevarer

    Tilkøbes

Pris pr. person inkl. moms