Mortens Aften på Fru Larsen

Mortens Aften 2020

Mortens Aften på Fruen er altid hyggelig! Oplev den gode stemning med knitrende ild i pejsen – og nyd en skøn efterårsmenu med and og æbler som omdrejningspunkt. Helt traditionelt – og så alligevel med et lille twist …

Intet efterår uden en hyggelig Mortens Aften med ild i pejsen, tændte stearinlys og en afslappet, uhøjtidelig stemning, hvor der er plads til både store og små.

Tirsdag d. 10. november samler vi igen op på én af de gode danske traditioner, lader vores menukort hvile og erstatter det med en fyldig 2-retters menu – og inviterer til at samles omkring bordet til snak & hygge og måske et godt glas vin.

Menuen er ikke en overraskelse … og så alligevel for selvfølgelig får både andestegen og de gode, danske efterårsæbler et umiskendeligt, lille twist af Fru Larsens køkken:

  • Klassisk Mortens And af de bedste kvalitetsænder
  • Æbler, vanille & calvados

Fylde & sødme – lige midt i det mørke, danske efterår…

Mortens Aften plejer at være populær, og præcis i år må vi reducere antallet af gæster for at sikre at alt er godt. Vi dækker bordene med afstand og tager højde for alle officielle retningslinjer & gode råd. …

Derfor er det måske en god idé, at reservere bord i god tid. Ring eller skriv til os på telefon 86 46 83 88 eller mailadressen restaurant@frularsen.dk.

Vi glæder os til at høre fra jer … på gensyn i det hyggelige Laurbjerg!

Mortens Aften

Mortens And a la Fru Larsen

Æble – Vanille – Calvados

  • Menu

    DKK 369
  • Vinmenu/drikkevarer

    Tilkøbes

Pris pr. person inkl. moms