Nyheder

Der sker stort og småt på Fru Larsen  – og nedenfor finder du nyheder om events, sæsonaktuelle ophold , aktiviteter og menuer – og måske ind i mellem en opskrift eller et lille tip.

Du er altid velkommen til at klikke ind og følge lidt med i det hele  … men også til at skrive dig op til vores Nyhedsbrev, som du kan læse mere via nedenstående link.

Sidste nyt fra Fru Larsens køkken

På kanten af et nyt arbejds- eller samarbejdsår er julegaven til medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder er årets bedste lejlighed til at sige tak for den helt særlige indsats eller det unikke samspil. Et gavekort til en gastronomisk oplevelse på Fru Larsen måske?...

Søndag d. 10. november dufter huset igen af den traditionsrige Mortens And. De bedste kvalitetsænder er bestilt, tilberedningen er helt klassisk - og serveringen får som altid et lille twist af Fru Larsens køkken. Mortens Aften er én af vores helt gamle, danske traditioner ...

Et år er fløjet afsted og inden længe står der igen 4 x Pop-Up Søndagsbrunch i vores kalender … stemningsfulde formiddage i Fru Larsens lune restaurant med gode hjemmelavede brunchretter, duftende friskbagt brød, god kaffe, ild i den åbne pejs – og tid...

Weekenderne bliver hurtigt fyldt med aktiviteter - og pludselig går der lang tid mellem de små hyggelige pauser, fordi konceptet 'Weekendophold' ikke rigtig passer ind.Det vil vi gerne lave om på - og derfor lancerer vi lige nu vores MIDTUGE GOURMET og inviterer til at...

En skøn græskarsuppe a la Fru Larsen er helt ukompliceret … og nedenfor deler vi Tommys helt ukomplicerede opskrift til lidt efterårsforkælelse....

Vi deler ud af alle ’kokkenørderierne’ og åbner dørene til skræddersyede Kokkeskoler i Fru Larsens køkken … sjove events, udbytterig teambuilding, kreative strategimøder eller en helt anden anledning?...

Tak til Den danske Spiseguide, som i dag offentliggjorde navnene på de slutnominerede til æresprisen, Årets Bo&Spis 2015 - med Fru Larsen som én af de 6 endelige finaledeltagere!Det har været en spændende måned, siden vi i maj modtog nyheden om prenomineringen til Årets Bo&Spis...