Nytårsmenu 2020

Nytårsmenu 2020 | Ud af huset

Årets sidste … og vores sidste på Fru Larsen! Vi markerer årsskiftet med en helt særlig 4-retters Nytårsmenu 2020 ud af huset. Fyldt med gastronomiske overraskelser, twistede tilberedninger og smagen af Fru Larsens køkken på kanten til et nyt år … og nye tider i 2021.

Nytårsmenuen 2020 er helt særlig! Den sætter et punktum for et et turbulent, omskifteligt og anderledes år … og for os også et ‘næsten-punktum’ for 12 uforglemmelige år på ‘Fruen. Årets sidste … vores sidste!

Så vi giver den fuld gas – og har siden det tidlige efterår været i kreativ tænkeboks på snacks & 4 helt særlige retter, som vi glæder os til at overraske jer med på årets sidste aften.

Alt er forberedt i detaljer, når vi sender jer ud af døren med menuen – også instrukser & beskrivelser, der tager jer trygt gennem de sidste tilberedninger og anretninger, for selvfølgelig har vi også tænkt den del ind i menuen. Det skal være lige til at gå til, så aftenen samtidig er både hyggelig og afslappet.

Nyd vores snacks til et køligt glas hvidvin eller bobler … og kast jer ud i menuen. Vi hjælper gerne med forslag til en vinmenu, der matcher de enkelte retter – og er I i god tid, så kan vi også guide jer, hvis I har vine i gemmerne, der skal åbnes på en helt særlig aften.

Nytårsmenu 2020 | ‘Den sidste’

Snacks

Løgsnegle & midsommerost
Syltede grønne ferskner & saltsyltet citron
Ristede nødder med piment d’espelette

Surdejsbrød & gammeldags kærnet smør

Forret

Krabbebisque med Piquillo samt ravioli af krabbe & havtaske.

Mellemret

Confiteret Hopballemølle-kylling, puntarellasalat & sorte trompetsvampe

Hovedret

Bøf af kvie med artiskokker, oliven & selleri
Kartoffelcroissant samt Sauce Bordelaise

Dessert

Chokoladeterrine med Grand Marnier & citrus

 

Har I sammen med os lyst til at give springet ind i det nye år lidt ekstra kant, så top aftenen med et tilkøb af den klassiske caviar fra dengang, hvor Emile Prunier begyndte at producere kaviar fra stør i den franske Gironde flod i Bordeaux og dermed i 1920 grundlagde PRUNIERs caviareventyr:

Baerii PRUNIER Classique 10 g

Baerii PRUNIER Classique er en helt særlig caviaroplevelse – og I vil ikke fortryde! Bemærk dog at vi af hensyn til vores leverandør skal have bestillingen senest d. 19. december 2020.

Nytårsmenuen afhentes på Fru Larsen d. 31. december mellem kl. 11 & kl. 14, hvor vi med et naturligt flow gennem lokalerne sikrer alle gældende regler og retningslinjer – og inviterer til at holde afstand, spritte af, have tålmodighed og eventuelt vente i gårdhaven eller bilen, hvis der er travlhed. Tusind tak!

Bestil årets Nytårsmenu ud af huset ved at maile til restaurant@frularsen.dk eller ringe til os på 86 46 83 88.

Vi glæder os til at se jer til hyggelig afhentning Nytårsaftensdag – og til at ønske jer et forrygende, spændende og smukt 2021!

Nytårsmenu 2020| Ud af huset

Snacks

4-retters Nytårsmenu

Surdejsbrød & gammeldags kærnet smør

  • Menu

    DKK 500

Pris pr. person inkl. moms

Baerii caviar | PRUNIER Classique | 10 g

  • Pr. stk.

    DKK 100