Nytårsmenu 2025

I 2025 laver vi selvfølgelig også en nytårsmenu. Vi offentliggøre i vores nyhedsbrev og på sociale medier, når den er klar. Indtil da kan I se sidste års nytårsmenu her.

************************************************************************

Årets nytårsmenu 2024

499,- pr. person.

Vi har gjort det igen, og lagt en stor ære & dyd i at designe en lækker nytårsmenu som er tiltænkt at I, skal lave så lidt som muligt i køkkenet

– I skal nemlig bruge aftenen på at feste & fejre, og dette har vi sørget for at gøre muligt for jer!

 

Salte snacks til en start

Fru Larsens hjemmelavede signatur-flæskesvær

Sprøde kartoffelchips med sour cream & onion

Grillede og let syltede grønne oliven

 

 3-retters Nytårs menu

 

Forret

Saltet kammusling serveret med saftig glaskål, fermenteret kål og sauce på østers fyldt med letsaltede æbler samt purløgsolie

Serveres med Fru Larsens hjemmebagte brød & syrnet smør

***

Hovedret

Stegt vagtel, farseret med trøffel, selleri, morkel og sort hvidløg, let syltet gulerod og pommes Anna samt sauce Barigoule

***

Dessert

Baked Alaska bestående af passionsfrugt- og vaniljeis på en lagkagebund med marengsovertræk, som bliver let “brændt”

 

Bemærk venligst, at dette er en særlig menu, og at vi derfor ikke kan tage hensyn til specielle spisevaner samt allergener.

 

Hent selv på Fru Larsen den 31.12.24
tidsrummet: 10:00-12:00

Du kan bestille årets nytårsmenu, samt aftentningstidspunkt lige her

 

Som noget ganske særligt dette år tilbyder vi enestående mulighed for at tilkøbe en vinpakke som er med nøje udvalgte vine til aftenens festmiddag.

Vi har nemlig allieret os med vore gode ven, Flemming fra Wineboutique som her er kommet med nogle smukke bud fra sit eget sortiment som match til aftenens herligheder der er tilpasset fra start til slut..

Vi har smagt & testet og godkendt disse vidunderlige vine.

Vores tanke er at det skal være nemt for vores gæster, derfor er der vine tiltænkt til at række hele aftenen igennem.

Der vil være 5 flasker vin pr. vinpakke som vi anbefaler til 4 personer.

På denne måde er der et glas til hvert indslag, plus mulighed for efterskænk.

 

Vinkasse 1 – pris 499kr. pr. kasse.

”Til enhver smag”

NV. Cantine Borga, Prosecco Extra dry, Veneto, Italien.

2022 Riesling, Joseph Scharsch, Alsace, Frankrig. (Forret)

2021 Barbera, Faliero, Piemonte, Italien. (Hovedret)

2021 Chateau Nadal Hainaut, Muscat, Côtes Catalanes, Frankrig. (Dessert)

NV Dignitat, Cava demi sec, Penedes, Spanien (Kransekage & Fejring af årsskiftet)

 

Vinkasse 2 – pris 999kr. pr. kasse.

”Extra Nytårs krymmel”

NV. Champagne, Gullaume Marteaux L’Indigne, Pinot Meurnier, Marne, Champagne, Frankrig. (Snacks & Kongens nytårstale)

2021 Schubert Sauvignon Blanc, New Zealand (Forret)

2021 Viberti, Langhe Nebbiolo, Piemonte, Italien. (Hovedret)

2016 Riesling Icewein, Georg Albrecht Schneider, Niersteiner Paterberg, Rheinhessen, Tyskland. (Dessert)

Cantine Borga, Prosecco Moscato Dolce, Manzoni, Veneto, Italien. (Kransekage & Fejring af årsskiftet)

SÆT IS PÅ FROST som det første!

 

 

To do liste nytår 2024

Først og fremmest TUSIND tak fordi I har valgt os til at lave jeres festmenu på årets sidste dag.

….Man skal jo yde for at nyde, så derfor lidt praktisk information….

 

I nytårskassen er der skrevet tal med forskellige farver, der findes grøn, sort, gul og rød.

Det hele er simpelt sat op, – de farver der er ens passer sammen og indgår i samme ret.

Tjek gerne når I er kommet hjem at alt der er markeret med fed skrift, er i kassen, og få isen på frost med det samme og de andre ting på køl.

Snacks og brød behøves ikke at komme på køl.

 

-HUSK at få jeres vine lagt på køl så de er klar til senere.

Og få gerne smagt på sagerne mens der klargøres 😊

Vi holder vores telefon åben frem til kl. 13:00 i tilfælde af at der skulle være fejl eller mangler, herefter holder vi selv nytår – så gå gerne kassen grundigt gennem som det første!

SORT – Snacks

Flæskesvær – Kartoffel chips – Grillede oliven

De 3 snacks er klar og skal ikke varmes, men man kan jo lige være lidt kreativ og anrette de forskellige ting som man ønsker så det ser ekstra lækkert ud.

BLÅ – Brød & Smør

Brødet er Fru Larsens surdejsbrød med luftigt smør. Brødet er bagt færdigt, men man kan gøre det lidt ekstra lækkert ved at varme det i 6 minutter ved 200 grader, og det vil fremstå friskbagt.

GUL – Forret

Kammusling – Sauerkraut –– Østerssauce – Syltet glaskål & perleløg med Purløgsolie

Kammuslingerne er saltede og skal blot tages ud 20-30 minutter før servering for at temperere. Der er to kammuslinger pr. person. Sauerkrauten er vendt med røget creme fraiche og æbler og er ligeledes klar til servering. Østerssaucen koges op i gryde. -denne samles med en stavblender og slutteligt tilføjes purløgsolien med syltede glaskål og perleløg i saucen.  

Anretning:

Fordel sauerkraut med røget creme fraiche i bunden af skålen/tallerkenen. Skiverne af saltet kammusling fordeles herpå og saltes let. Østersaucen fyldt med purløgsolie og sylt hældes herefter udover kammuslingerne.

 

Rød – hovedret

Farseret vagtel – Selleripuré – Trøffel pom anna – Morkel & gulerod – Gulerodsbånd – Sauce Barigoule

Emballagen som vagtlerne, pommes Anna samt morkler & gulerødder er i, kan tåle varme og elementerne kan derfor varmes direkte i emballagen – dog skal låget fjernes.

Alle elementer til denne ret bør tages ud 30 minutter før servering for at temperere. Vagtlerne er fortilberedte og skal blot varmes ved 200 grader i en forvarmet ovn i 7-8 minutter. Kartoffel skal varmes i 12 minutter. Selleripuréen varmes forsigtigt og under hyppig omrøring i en gryde. Saucen koges op i en gryde og samles med en stavblender inden servering. Morkler og syltede gulerødder kan varmes på en pande i brusende smør eller i ovnen i 2-3 minutter. Alle elementer saltes inden anretning.

Anretning:

Vagtlerne halveres og placeres i den ene side af tallerkenen. I den anden side af tallerkenen placeres en skefuld varm selleripuré. Ovenpå puréen placeres de syltede gulerodstern og morkler. Gulerodsbåndene foldes pænt henover. Pommes Anna serveres separat eller på tallerkenen. Den brandvarme sauce fordeles udover tallerkenen.

 

 Dessert – Baked Alaska

Vaniljeis – Passionsfrugtsis – Kakaobisquit – Brændt marengs

Desserten har ikke en farve, da denne består af en komponent.

Isen tages direkte fra fryseren og sættes på en bageplade el. lign. Denne bages herefter i 1,5-2 minutter i ovnen ved 230 grader – indtil marengsen er gylden. Herefter skal isen straks på en tallerken og serveres.

Hvis I er nået hertil og stadig kan læse så det på tide og skåle ekstra med jeres gæster!

Til sidst vil vi blot ønske jer en rigtig fantastisk aften.

Endnu engang tak fordi I har valgt os.

Forhåbentlig på gensyn i 2022!


Kærlig hilsen Hele holdet hos Fru Larsen <3

Som noget ganske særligt dette år tilbyder vi enestående mulighed for at tilkøbe en vinpakke som er med nøje udvalgte vine til aftenens festmiddag.

Vi har nemlig allieret os med vore gode ven, Flemming fra Wineboutique som her er kommet med nogle smukke bud fra sit eget sortiment som match til aftenens herligheder der er tilpasset fra start til slut..

Vi har smagt & testet og godkendt disse vidunderlige vine.

Vores tanke er at det skal være nemt for vores gæster, derfor er der vine tiltænkt til at række hele aftenen igennem.

Der vil være 5 flasker vin pr. vinpakke som vi anbefaler til 4 personer.

På denne måde er der et glas til hvert indslag, plus mulighed for efterskænk.

 

Vinkasse 1 – pris 499kr. pr. kasse.

”Til enhver smag”

NV. Cantine Borga, Prosecco Extra dry, Veneto, Italien.

2022 Riesling, Joseph Scharsch, Alsace, Frankrig. (Forret)

2021 Barbera, Faliero, Piemonte, Italien. (Hovedret)

2021 Chateau Nadal Hainaut, Muscat, Côtes Catalanes, Frankrig. (Dessert)

NV Dignitat, Cava demi sec, Penedes, Spanien (Kransekage & Fejring af årsskiftet)

 

 

Vinkasse 2 – pris 999kr. pr. kasse.

”Extra Nytårs krymmel”

NV. Champagne, Gullaume Marteaux L’Indigne, Pinot Meurnier, Marne, Champagne, Frankrig. (Snacks & Kongens nytårstale)

2021 Schubert Sauvignon Blanc, New Zealand (Forret)

2021 Viberti, Langhe Nebbiolo, Piemonte, Italien. (Hovedret)

2016 Riesling Icewein, Georg Albrecht Schneider, Niersteiner Paterberg, Rheinhessen, Tyskland. (Dessert)

Cantine Borga, Prosecco Moscato Dolce, Manzoni, Veneto, Italien. (Kransekage & Fejring af årsskiftet)

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder fra Fru Larsen.

Tjek din indbakke efter tilmelding og bekræft dit medlemsskab.