Påske på Fru Larsen 2020

AFLYST | Fra Skærtorsdag d. 9. april til og med Påskedag d. 12. april til frokost er hele Fru Larsen i påskestemning. Kom på Påskeophold med high tea i havestuen, snacks og årets Påskemenu … eller nyd en afslappet frokost eller aften med familie eller gode venner.

Foråret, hyggen og de dejlige traditioner finder vej til Fru Larsen i påsken – og traditionen tro har vi fra Skærtorsdag til Påskedag erstattet vores a la carte og gourmetmenuen med en dejlig 3-retters Påskemenu, som er et møde mellem forårets lette, sprøde ingredienser og vinterens varme & fylde.

Stenbiderrogn, de første små salater fra Vigge, påskens traditionelle lammekølle, lidt sylt … og til sidst chokolade, sprødhed og sødme. Klassikere … selvfølgelig med et twist af Fru Larsens køkken.

Lad Påskemenuen være en frokost med familien – eller aftenoplevelse med gode venner! Den passer til begge dele …

Måske starter eller slutter den med en solstråle i havestuen? Måske knitrer ilden i restaurantens åbne pejs? Vi lader påskevejret sætte stemningen …

Snup et Påskeophold …

Påsken er også en lille række af fridage, som inviterer til at snuppe en lille pause med forkælelse og god gastronomi … et Påskeophold. Måske for én, måske for to, måske sammen med et hold gode venner eller to? Det er aldrig for sent at starte nye traditioner …

Igen i år lader vi det starte midt på eftermiddagen med en klassisk High tea, fortsætte med en helaftensoplevelse med aperitif, snacks, Påskemenu og god kaffe & sødt og slutte med overnatning og morgenmad.

Skriver du Fru Larsen ind i jeres kalender, så ring og book på telefon 86 46 83 88 eller send os en mail på restaurant@frularsen.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en bekræftelse.

Vi glæder os til forårs- og påskestemning … og til at byde velkommen til Laurbjerg!

Påskemenu 2020

Stenbiderrogn, stegte blinis, rygeost, små salater & strandløg

Glaseret lammekølle, nye, grillede hvidløg, syltede asparges & lammesky

Chokolade, crumble, rabarber & vanille

 • Menu

  DKK 349
 • Vinmenu/drikkevarer

  Tilkøbes

Påskeophold 2020

High tea (kl. 14 eller kl. 16)
Fyldt chokolade, tebolle med smør, scones med flødeskum, cookie & laksesnitte

Aperitif & Snacks (fra kl. 18)
3-retters Påskemenu
Aftenkaffe/-te og et udvalg fra Sødtkassen
Overnatning & morgenmad med Fru Larsens hjemmelavede specialiteter

 • I dobbeltværelse

  DKK 1.249
 • I enkeltværelse

  DKK 1.429
 • Vinmenu/drikkevarer

  Tilkøbes

Pris pr. person inkl. moms