Vildtaften 2020

Vildtaften i November

Jagtsæson, vildtsæson, sæson for rustikke råvarer … og ikke mindst sæson for ild i den åbne pejs, god rødvin & hyggelig efterårsstemning. Kom til Vildtaften på Fruen i November!

Vi lader de rustikke ingredienser fra mark og skov  spille hovedrollen, når vi lørdag d. 7. november kl. 17.00 inviterer til Vildtaften på Fru Larsen.

Lige præcis denne ene aften erstatter vi nemlig den aktuelle menu med en specialmenu, som tager udgangspunkt i fasan, agerhøne og dyr – og matches med rustikke råvarer i sæson: Friske svampe, sprøde kål, fyldige rodfrugter og saucer.

Til aftenen har vores sommelier, Mathias Breinholt, valgt en række vine, som smager fantastisk i ‘vildt selskab’. Nye og klassiske dråber, som tager os vidt omkring i samspil med menuen som er:

Aperitif & snacks
Snegle – brændnælde
Frølår – persille
Vagtelæg

Fuglebrød

4-retters Vildtmenu
Fasan, selleri & bouillon

Agerhøne, svampe & banyuls
Dyr, kål & bordelaise

Æble, vanille & calvados

Kaffe & sødt

Da vi lige nu lever i en omskiftelig verden, så nævner vi blot for en god ordens skyld, at vi selvfølgelig følger alle krav og anvisninger – og at vi kan blive nødt til at justere på start- og sluttidspunkt op mod arrangementet. Derfor har vi også begrænset antallet af pladser, så alle kan føle sig trygge & afslappede.

Vil I give jer selv og hinanden en god, klassisk, oplevelse af skøn jagtstemning, så book allerede nu bord. Ring til os på 86 46 83 88 – eller send en mail på restaurant@frularsen.dk.

På gensyn til Vildtaften på Fruen!

Vildtaften 2020

Aperitif & Snacks
4-retters menu med vinmenu
Kaffe & sødt

  • Helaftensarrangement

    DKK 1.299
  • Helaftensarrangement med overnatning i dobbeltværelse

    DKK 1.899
  • Helaftensarrangement med overnatning i enkeltværelse

    DKK 2.098

Pris pr. person inkl. moms