fbpx

På Fru Larsen råder vi over 16 charmerende hotelværelser fordelt i to bygninger.

Hotel

Oplev et unikt gourmetophold på Fru Larsen i Laurbjerg

Vi har 8 værelser beliggende i den oprindelige fløj som er byens gamle missionshus tilbage fra 1985.
Værelserne er yderst charmerende & hyggelige og alle indrettet med himmelseng, åben pejs, sprosser foran vinduerne og autentiske møbler.
Vores 4 værelser på 1. sal er med badekar på badeværelset samt lækre badeprodukter fra Nordic CPH.
På disse værelser er der ikke fjernsyn da det er nærvær i fokus.

Vi har ligeledes 8  værelser i vores ”nye” fløj som er fra 2008. Disse værelser er designet med et større værelse samt badeværelse og stilen her er mere morderne, minimalistisk og stilren.
De 3 værelser på 1. sal er suiter og indrettet med henholdsvis en afslappende sofagruppe eller udendørs terrasse med udsigt over vores hyggelige gårdhave.

I denne fløj er der i værelses loungen en sofagruppe som er perfekt til at slænge sig i enten med en avis, et brætspil eller måske en kop kaffe.

Fælles er at vores værelser er unikt indrettet – alle med dobbeltsenge og siddeområde, fri wi-fi, tv (med undtagelse af få værelser i “oprindelig fløj”) køleskab, hårtørrer, extra puder mm.

På grund af vores unikke beliggenhed mellem Aarhus og Randers er Fru Larsen det perfekte sted for jeres næste weekend get-away.

Overnatning i dobbeltværelse med Fru Larsens Luksus morgenmad:

Tirsdag – Onsdag – torsdag
kr. 1.199,- pr. nat for 2 pers

Fredag & lørdag
kr. 1.399,- pr. nat for 2 pers

Værelsesopgradering til en Suite i den Moderne fløj 200kr.

Værelsesopgradering til værelse med badekar i Oprindelig fløj 200kr.

Kæledyr på værelset 295kr.

Ekstra opredning 295kr.

Sen afrejse kl. 13:00 295kr.

Dobbeltværelse med Fru Larsens morgenmad

Tirsdag, Onsdag, torsdag og søndag
kr. 1.199,- pr. nat for 2 pers

Fredag og lørdag
kr. 1.399,- pr. nat for 2 pers

Fru Larsen Hotel og Restaurant er beliggende i den lille by Laurbjerg mellem Randers og Aarhus. Det er nemt at komme til større byer som Viborg, Silkeborg, Randers og Aarhus, hvis man vil ud og opleve, hvad området kan tilbyde. Ellers kan man gå en tur i den flotte natur, som findes i og omkring Laurbjerg.

Vi har de perfekte rammer til et romantisk gourmetophold, forretningsrejsen eller til at invitere familien på en unik oplevelse.

Hos Fru Larsen finder I også de perfekte rammer, hvis I skal holde en konference eller et møde med overnatning.
Vi har en lang række parkeringspladser, og det er nemt at komme frem og tilbage til Fru Larsen. Der er 16 store værelser, så I kan overnatte hos os. Med vores ekstraordinære mødeforplejning er I sikret, den allerbedste oplevelse:

I forbindelse med hotellet har vi en restaurant, som i årtier har dannet rammer om unikke gourmetoplevelser. Vores køkken er klassisk med et moderne twist. Vores køkkenchef Simon Nielsen står klar I køkkenet til at give jer en uforglemmelig oplevelse. Vi er altid glade for, at skabe oplevelser for vores gæster, noget I også kan læse på anmeldelserne på Tripadvisor.
Vi glæder os til at give jer en fantastisk oplevelse på Fru Larsen.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder fra Fru Larsen.

Tjek din indbakke efter tilmelding og bekræft dit medlemsskab.