fbpx

Forpagterne bag Fru Larsen og rejsen fra 1930 til i dag

Fru Larsen Hotel og Restaurant er en lille perle i et naturskønt område af Østjylland i den lille landsby Laurbjerg mellem Aarhus og Randers. Siden oktober 2021 har vi, Karina & Christian Grand Neve, forpagtet stedet. Vi kommer med stor erfaring fra restaurationsbranchen, hvor vi begge har været på nogle af landets bedste restauranter. Vi er begge så heldige, at vi er blevet kåret til Danmarks bedste tjener, hvilket vi sætter en stor ære i.

Christian og Karina

Karina & Christian

Front of house

Vores ambition er at holde det tårnhøje gastronomiske niveau, som Fru Larsen er kendt for, samtidig med, at vi giver stedet vores eget præg. Vi arbejder ikke efter specielt mange dogmer. Til gengæld serverer vi mad af gode lokale råvarer, som vi selv godt kan lide dem. Det er Simon Nielsen og hans team, som styrer køkkenet, imens vi tager os af gæsterne i restauranten. Vi vil gerne give gæsterne en personlig og hjemlig oplevelse, hvor det eneste I skal tænke på er at slappe af og bare nyde hinanden og maden. Det er sådan vi bedst selv kan lide det, når vi er ude at spise.

Christian og jeg glæder os rigtig meget til at være værtspar for vores gæster og til at arbejde tæt sammen.

På Fru Larsen finder du både værelser i en lidt ældre stil og værelser i en nyere stil. Det giver dig som gæst en mulighed for at vælge værelser efter hvad, I ønsker. De forskellige værelsestyper kan I finde her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Fru Larsen Hotel og Restaurant.

Team Fru Larsen

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder fra Fru Larsen.

Tjek din indbakke efter tilmelding og bekræft dit medlemsskab.