fbpx

Stemningen i den gamle hovedbygning hvor restauranten befinder sig afspejler hygge & nærvær med en service hvor alle sanser vil blive forkælet til det ypperste.

Restaurant Fru Larsen

Vi glæder os til at byde jer på en uforglemmelig gastronomisk oplevelse. Vi serverer god og ærlig mad med lokale, skånsomt dyrkede råvarer. Vores menu skifter derfor når sæsonen tillader os det og når nye spændende råvarer er i sæson.

Velkommen til!

Restaurant

Hos Fru Larsen får du en uforglemmelig gourmetoplevelse, hvor den ærlige mad med fokus på sæsonens råvarer er i centrum. I vores køkken bruger vi lokale, skånsomt dyrkede råvarer, som vi selv ønsker at få det serveret. Vores køkken er ikke rodfæstet et bestemt sted i verden, men har i stedet for til formål at skabe velsmag ud af de bedste råvarer. Vi finder derfor inspiration i forskellige køkkener, men særligt i det nordiske, det franske og det japanske køkken. Vores køkkenchef Simon Nielsen og resten af hans team sørger for at skabe en aften, hvor forkælelse og velsmag er i højsædet.
Da vi ønsker at arbejde med de råvarer, som er i sæson, så vil vores menu ændre sig gradvist efter det.

Vi tilbyder tre forskellige menuer, så I kan få lige den størrelse menu, der passer til jeres aften.

Til jeres menu tilbyder vi både en drikkemenu, en vinmenu og en saftmenu. Vores valg af vine på vinmenuen er udpræget europæiske vine med fokus på renhed og elegance med skånsom dyrkning. Vi går efter at finde vine, der smager godt, og kommer fra små spændende producenter. Vigtigst er det, at de passer perfekt til den mad, som køkkenet serverer. Hvis du hellere selv vil vælge vin, så har vi et stort vinkort, som du kan dykke ned i.

Vi går også meget op i vores saftmenu, hvor du finder mange forskellige hjemmelavede safter samt kombucha lavet på de frugter, bær og urter vi får mellem fingrene i løbet af sæsonen. Vi bruger meget tid kombineret med en stor portion kærlighed på at lave nogle spændende alkoholfrie drikke tilpasset vores retter.

Så uanset om du er til en aften i vinens tegn eller om du skal køre hjem, så har vi drikkevarerne til dig.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder fra Fru Larsen.

Tjek din indbakke efter tilmelding og bekræft dit medlemsskab.